Tror den enkleste måten ville være å "Opprette ny utgave" og oppgi serienavnet i feltet "Undertittel".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Tja, lager man en ny utgave av en bok, vil ikke den leve sitt eget liv og ikke samlet under de andre utgavene av boken ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm, jeg ville hvertfall ha gjort det slik når det ikke finnes noen annen åpenbar løsning. Altså opprette alle enkeltutgaver på nytt med undertitler og så plassere dem i min dedikerte bokhylle på profilen. Det tar tid, men da blir det jo orden. Kanskje jeg misforstår hva vedkommende var på jakt etter?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lurer på om admin kan legge til et serienavn. Eller importerer Bokelskere bøker rett fra forlaget og kan av den grunn ikke endre noe?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skulle ønske det var mulig å sende inn en forespørsel til en modereringsansvarlig om å foreta endringer på bokoppføringer, altså en knapp inne på boken. Jeg har opprettet mer enn 150 nye utgaver på bokelskere fordi utgavene mine ikke finnes her, eller opprettet duplikater fordi den eksisterende oppføringen mangler essensiell informasjon som "antall sider". Vi har jo en "antall leste sider"-teller på profilen vår som ikke fungerer optimalt når så mange bokoppføringer mangler sidetallet. Det gir jo mening at ikke alle sammen skal kunne redigere informasjonen på boksidene fordi noen kan finne på å skrive vissvass, men hvis det skulle dukke opp en modereringsansvarlig med arbeidsrollen spesifikt bokoppføringsmoderator, så hadde vi kunne spart mye tid når det kom til stykket å ha presise oppføringer uten behov for å opprette duplikater eller enkeltbøker med +1 bit informasjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan kontakte admin - admin@bokelskere.no. Om noe blir gjort det er en annen sak.
Jeg har tidligere sendt email angående en bok som hadde andre utgaver - ikke samme bok/annen tittel + annen forfatter med egen boktittel. Noe svar fikk jeg ikke. Når det er sagt så har jeg ikke undersøkt om de var utgitt fra samme forlaget og at feilen ligger der.
(f.eks. Norsk etymologisk oppkok : du veit ikkje kva du snakkar om by Kristin Fridtun)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ergelig å gå ubesvart når man bare ville rette opp i noe eller forbedre noe for plenum (kan jeg bruke dette ordet?). Man må nesten opprette den passende stilling og legge inn en søknad selv :-)
Jeg er veldig glad i brukervennlighet og optimalisering – var derfor jeg begynte å snakke om denne knappen som kunne ha eksistert på individuelle boksider. Knappetrykket ville videreført en til et lite skjema som blir sendt rett til innboksen til herr/fru/frøken ansvarlig. Noen med litt fritid og sans for orden hadde vel kunne fikset slike bekymringer ganske raskt til glede for fellesskapet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Særlig når den andre forfatteren (Sara Gunnerud, "Ord er makt") blir usynliggjort. Har søkt på hennes navn og får opp Kristin Fridtun, kanskje "Kjønn og ukjønn" .

Ingen av bøkene har samme IBSN nr. De to forfatterne/forskjellige navn har utgitt bøker fra forskjellige forlag.

Det virker som om Kjønn og ukjønn er hovedboken. For når jeg søker på "Norsk etymologisk oppkok" så er det den andre boken som kommer opp.

Ord er makt av Sara Gunnerud kommer ikke opp > det gjør derimot Kjønn og ukjønn

Bøker det snakk om:
Kjønn og ukjønn, Kristin Fridtun, ISBN: 9788252188196, Forlag - Samlaget
Norsk etymologisk oppkok, Kristin Fridtun, ISBN: 9788252181296, Forlag - Samlaget
Ord er makt, Sara Gunnerud, ISBN: 9788282260596, Forlag - Res publica

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin Høyland