Jeg har hatt skikkelig lesetørke siden påsken. Har vært mer oppslukt i musikkens verden og det har dessverre blitt en del TV-serier. Jeg sliter også litt med å plukke opp en bok når det er fint vær og prosjekter i hagen.
Nå har jeg plukket opp Simon Strangers 304 Dager som jeg skal starte på i dag. Omtalene og lesernes beskrivelse av boka, ga meg stor interesse for denne. Den siste uken har jeg også hørt to lydbøker. De var ikke noe for meg, men en grei måte å komme i gang med bøkene igjen.

Fotball-EM ja. Hadde ikke planlagt det, men ramlet over kampen i går og ble slukt inn i det da det startet med mål allerede etter 20 sekunder. Jeg er ingen fotballfan, men liker å få med meg mesterskap, samme hva det er :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hørtes ut som mye som foregikk. Håper 304 dager kan gi leseglede!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollMonica CarlsenAnniken RøilPiippokattaHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathias