Denne helgen blir ekstra spesiell med 17 mai feiring og pinsedag. Denne helgen har jeg tenkt å lese fikentreet av Elif Shafak, som jeg har nøyaktig 95 sider igjen av. Liker den veldig godt så langt meget interresant og viktig bok om natur, ekteskap mellom en greker og tyrker etter den betente konflikten som har vært der og familie realsjoner.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en fin 17 mai og ha en god helg med eller uten bok :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Denne helgen har jeg lest Det brennende bladet, av Katrine Engberg. Nok en god krim fra henne, den 6. i rekken jeg leser. Terningkast 5. I solen i morgen vet jeg ikke riktig hva jeg skal starte på ennå. Ønsker alle en fortsatt fin pinse!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Gøy med god krim, håper du får en god mandag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har fullført denne boken i dag den er på 1100 sider men er verdt tidsbruken. https://bokelskere.no/Kjellf/boksamling/4004221/

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Gøy med bok som er verdt å bruke tiden på. Ha en god mandag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser for tiden «Lenins kyss» av Yan Lianke. Liker den godt men siden boka er litt tung å drasse med seg har jeg også lånt den som svensk e-bok. Den oversettelsen liker jeg enda bedre, den er oversatt direkte fra kinesisk istedenfor den norske som er oversatt fra den franske oversettelsen. Synes dermed den er flatere i språket og noe tekst er også blitt borte!

Her på Østlandet er det perlevær og så er det jo enda en fridag å nyte :)
Kos dere med lesningen, ute som inne.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Interresant oppdagelse med oversettelse. Håper fortsatt boken er god og ha en god mandag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er nå kommet halvveis i Forræderen av Jørn Lier Horst i serien William Wisting.
Han skriver rivende godt. Jeg leser ikke serien i rekkefølge, men etter som jeg finner heftet utgave i lokal bokhandelen. Tror der er 17 bøker i serien. Det viser serieoversikten på LibraryThing.

Har mottatt de neste tre bøkene i serien og den siste boken kommer i heftet utgave i juni. De blir de neste bøkene på listen. Så langt er det kun 5 bøker i serien som han skriver sammen med Thomas Enger

Som seg hør og bør har jeg selvfølgelig noe annet på gang. Fant Fredrikke Marie Qvam : Korridorenes dronning by Tormod Aune. Utgitt av Norske Kvinners Sanitetsforening, 2002. Den blir interessant å lese. Fredrikke Marie Qvam var en av de kvinnene som stod på barrikadene for oss kvinner i dag og som vi nyter godene av. Der er alltid noen forut som rydder vei for de som kommer etter.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Temukan poker paling seru dan mudah dimainkan di sini. Bonus besar dan kesempatan menang menanti Anda.

https://neon.ly/vgRW6
https://neon.ly/mw4kD
https://neon.ly/vkB8j
https://neon.ly/N4Z7z

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjekt med serie. Oi 17 bøker er ganske mange. Håper du får en god lesning og ha en god mandag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe tar en om gangen. Så har jeg noe godt lesestoff i vente i framtiden. Om jeg hopper litt frem og tilbake i serien tror jeg ikke betyr noe særlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser ut som fridager er beste tida for å komme lenger i bokverdenen. Har nå lest ut boka Demokratiets Langsomme Død av Janne Haaland Matlary. Hun mener at styreformen demokrati er under stadig økende press innad i Norge, og ikke minst utenfra. Polarisering, moralisering, overnasjonalisering, respektløshet, arroganse og intoleranse er hovedemnene.

Hun konkluderer på følgende vis: Demokratiets ytre motstandere kan bekjempes. Om demokratiet eroderer innenfra, finnes det ikke forsvarsevne. Og til slutt heller ikke noe å forsvare.

Boka er vel verdt å lese, om ikke annet for en innholdsrik diskusjon om de ulike emnene hver for seg eller sammenlagt. Anbefales!

På de to siste dagene har jeg også lest boka med den vakre tittelen Rikt Er Folket Som Har Skogen av Amalie Kasin Lerstang. Har tidligere i vår hatt gleden av å prate med Amalie her i Odda. Da var emnet natur. I romanen forteller hun om hovedpersonen som er sterkt i mot at en firefelts vei skal legges gjennom den urørte skogen. Om hennes kamp mot det store flertallet i lokalsamfunnet som kjøper argumentene om mange nye arbeidsplasser og økt økonomi hjelper, må du selv lese. Anbefales også!

Fortsatt god pinse og uka som kommer :-)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Spennende det du skriver om her. Takk for tips. Håper du får en fin søndag og mandag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er lenge siden jeg har skrevet innlegg her, eller fulgt med. Årsaken til det ligger og spiser et griseøre i den andre sofaen, med et henført uttrykk i ansiktet. Det betyr ikke at han ikke er klar for nye utfordringer straks han er ferdig. Jeg har tatt opp igjen Engman og Selåker med boka "Til minne om en morder". Det er en midtimellom bok, hverken god eller dårlig. Jeg vil gjerne lese noe som gjør større inntrykk, men det får duge. God pinse til alle!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Hørtes ut som en travel tid. Håper du finner noe bedre å lese snart. Ha en god søndag og mandag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikentreet høre ut som en bok det er verdt å lese.

Har akkurat avsluttet den psykologiske thrilleren Hushjelpen av Freida McFadden. Helt ok de første 2/3, drivende spennende og god den siste 3 delen.

Nå over til krim, Granaten av Bjørn Bottolvs

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ja synes det. Interresant med psykologiske thriller. Håper du får gøy med krim. Ha en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AJan Arne NygaardBertyLisbeth Marie UvaagHarald KMads Leonard HolvikSigrid NygaardStig TTuridmajaChristin SillibakkenEgil StangelandNtotheaCatrine Olsen ArnesenVigdisTralteTor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtKaramasov11Håvard EngeTone Maria JonassenAnn ChristinHilde H HelsethHanne Kvernmo RyeCathrine PedersenArne SjønnesenVannflaskeMarit HåverstadMartinPiippokattaHilde Merete GjessingHilde VrangsagenDemeterJeanetteLars MæhlumStian BråthenGrogretemorJarmo LarsenAstrid Terese Bjorland Skjeggerud