Denne helgen har jeg en del bøker jeg vil begynne å lese, men jeg har tenkt å fokusere og en god del og lese Putins krig mot kvinner av Sofi Oksanen som jeg har lest litt i går kveld. Den er meget interresant observasjon av tidligere historiske hendelser. Spent på hva resten by på.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg og håper du har noe godt og lese :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Er det flere her som har nettbrett? Noen som vet hvordan jeg flytter bøker inn i bokhylla mi?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt spørsmål det vet jeg dessverre ikke, vet noen andre :)?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har fått hjelp :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er heller ikke helt sikker på hva du mener…men når du søker på en bok og du får opp siden til boka, under bilde av boka er det to muligheter, trykker du på Boksamling blir boka automatisk registrert på siden din. Her får du også 3 muligheter til å sortere, enten lesetilstand (om du skal lese, ønske eller leser boka), bokhylle (her kan du sortere bøker etter emner du selv lager eks noveller) og så lesedato da du begynte eller avsluttet lesingen.
Håper det var dette du spurte om!!! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk, takk, det var var akkurat dette jeg spurte om :)
Pluss endel tilleggsinfo jeg ble veldig glad for

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner ikke helt hva du mener. Når du klikker på "følger" av boken skal det skje automatisk. Inne på din side kan du lage egne hyller, da drar du bare bøkene inn i den hyllen du vil de skal være. Det må a være likt både på PC & nettbrett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å, takk! Jeg har ikke forstått det med å følge:)
Nå kan jeg jo gi terningkast også :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er godt å høre. Det er bare å skrive om problemer en har her og så vil vi andre bidra så godt vi kan. Noe som er opplagt for en - er ikke for andre. Vi opplever ting forskjellig fra tid til annen og så kommer det an på hvor tankene våre er henne samtidig (om de er opptatt med andre ting)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har faktisk begynt på «om utregning av romfang ll» av Solvej Balle.
Jeg var akkurat ferdig med en annen bok da det spratt opp en kommentar til bok 1, her hos bokelskere. Så leste jeg flere omtaler og kommentarer og vipps så var jeg i gang.

Hovedpersonen blir fanget i tiden. For alle rundt henne blir verden nullstilt i løpet av natta, og torsdag 18 november gjentar seg som hakk i plata uten at noen andre oppfatter at noe er galt.

Boka er en pussig blanding av 50% treg og 50% fascinerende. Et stykke inn i boka tenkte jeg: «hjelpe meg, dette gidder jeg ikke.» Men så bestemte jeg meg for å fullføre, og det skjedde akkurat nok til å holde på interessen.
Jeg leste et tips fra en annen leser her inne om å lese hele boka i en jafs, hvis det er mulig. Jeg tror det er smart. Hvis man tar den fram av og til og leser litt nå og da vil man lett føle at boka står helt stille.

Forfatteren har planlagt 7 - syv- bøker! Da jeg nærmet meg slutten på bok 1 tenkte jeg å vente til bok 7 kommer ut for å få løsningen. Jeg orket ikke tanken på 5-6 bøker til med samme repetive tekst. Men så leste jeg omtalen av bok 2 og ser at ting tross alt utvikler seg. Så da lånte jeg bok 2 også, da:)

Det er så mange gjentagelser at det er litt utmattende. Samtidig er nok det grepet brukt for at leseren skal føle den samme desperasjonen som hovedpersonen. Å være fanget. I en og samme dag som spilles av igjen og igjen.
Og ting skjer, tross alt. Små hint og spor er lagt ut, og hovedpersonen selv tar forskjellige grep for å gjøre livet begripelig og levelig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har lest alle tre bøkene på norsk og jeg må si jeg liker de. Kan forstå om man føler seg fanget og delvis kjeder seg med gjentakelsen, men det er gjerne det jeg synes er fascinerende.

Som leser ønsker jeg å finne ut hvorfor er gjentakelsen i den dagen og forstå mer av forfatteren motivasjon å skrive en slik bok. Synes også bok nummer to tar opp aktuelle tema uten å avsløre mye av handling som klima og det er meget godt skrevet synes.

Håper du får en god lesning med bok nummer to. Ha en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk takk! Så morsomt at du har lest alle de 3! Jeg har ikke kommet langt inn i nr 2 enda, ikke noe klima enda:D , men jeg synes allerede at den er mer lettlest enn den første.

God helg til deg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Pernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StøreReidun Anette AugustinLailaHelena E