Jeg forsøker å finne navnet på en bok som noenjeg kjenner leste ca. i 1984 eller 1985. Den foregikk i England, ca 1700 tallet , og barna til en adelig (?) familie måtte flykte ut i skogen og bo der. De bodde i et stort hult tre tror jeg...Tror den eldste het Edward ? Mener det var 4 søsken... Mannlig forfatter.

Noen som har noen forslag til hvilken bok dette kan være?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det kan høres ut som "Barna i Nyskogen", men jeg trodde ikke de bodde i noe tre, men ble tatt hånd om av en gammel mann ... Den ble skrevet av kaptein Marryat på 1800-tallet, er veldig kjent, og du kan søke den opp her, - jeg klarer ikke å legge inn lenke nå.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var den! Takk for hjelpen! 😃

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitHarald KLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadHilde H HelsethBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne SjønnesenAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland Skjeggerud