Denne helgen er typisk påskekrim helgen. Jeg skal lese tolv utemte hester av Anne Holt som jeg har kommet cirka halvvis i boken. Ellers har jeg flere krim liggende og lest noen i sist uke. Håper det blir mange bra og skal ha fri i påsken så det gledes med å lese og slappe av.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Hei! Eg har leita fram ei bok som har lagt «på vent» nokre dagar, og ei bok eg har spart for å få ei god krimbok i påska. Håper den innfrir: De bergtatte av Anders de la Motte! …og skulle den skuffe, så har eg fleire krimbøker å velje mellom- både leste og nye.

Ynskjer deg og alle andre som likar å kose seg med ei god bok: God Påske! 🐥

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Fint å få finne bøker som en har mer tid til å konsummere i påsken. Ønsker deg en god lesning og god påske :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jippi! Fikk akkurat melding fra bibben at boka «Lyssjakten» av Saramago er klar til henting…gjett hvem som snart piler bort dit! Jeg hadde gitt opp å få den før jeg drar til Malmö…i morgen den dag!
Boka jeg holder på med er «Hafni forteller» av Helle Helle. Håper å avslutte i kveld.
God påske til alle leselystne.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så gøy å få boken du ville lese det er en god følelse Håper du får fullført Helle Helle og liker den.

Håper du får en god lesning, god helg og god tur til Malmö. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lang påskeferie, og da satser jeg på å lese litt. Leser "Intet nytt fra Vestfronten", som jeg hørte på lydbok for noen år siden. Så har jeg også lånt oppfølgeren "Tider som fulgte".

Påsken må også by på krim, og da plukker jeg fram igjen "Hvorfor spurte de ikke Evans?" av Agatha Christie. Syns den er helt fantastisk.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Intet nytt fra vestfronten står også på min skal leseliste, gleder meg til å lese den. Krim med Christie hørtes bra ut. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil ta for meg "Dark Journey: The legend of Kamelya and Murat" av Irfan Orga denne helgen. Den hentet jeg på posten i dag,

"Dark Journey er den urovekkende, fartsfylte historien om en ung tyrkisk kvinnes falle mot moralsk utslettelse. Tretti år etter at Irfan Orga, forfatter av kultmemoaret Portrait of a Turkish Family (Adjø Istanbul) , døde, åpnet sønnen sin en gammel attachesak og fant et kaffeflekket maskinskrift bundet opp med streng. Dette er Dark Journey, et kvelende, ødipal drama satt på bakgrunn av den begynnende tyrkiske republikken.
Romanen åpner i Istanbul i 1915, hvor en fattig ung enke tar med barnet sitt for å begynne i en dårlig betalt jobb i et vaskeri, og følger dem mens de skilles etter Kamelyas katastrofale forsøk på å forbedre seg selv. Strender av deres liv kommer sammen til en dramatisk fordømmelse."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hørtes interresant ut det du leser. Ha en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M