Kjøper dere en bok hvis dere er i tvil og får dere glede av barnebøker? Forklar gjerne hvorfor dere får glede av de. Tenker på faglitteratur eller sakprosa med bilder. Også uten bilder hvis de finnes.

På forhånd takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg kjøper aldri en bok om jeg kjenner på tvil, men det hender, etter at jeg har lest den, at jeg tviler på om det var riktig bruk av tid.
Jeg kan ha stor glede av barnebøker, spesielt de med gode illustrasjoner. Jeg gledes stort over de visuelle inntrykkene. Liker spesielt godt bøker med et budskap som Peabodys epler, Dyrenes skjønnhet eller Det er en bok, for å nevne noen. Ellers vil jeg trekke fram alle bøkene om Sofie og Kathrine av Grete Haagenrud, hun skriver så godt og malerisk om livet til to søstre under krigen i Finnmark. På tross av bakteppet skriver hun realistisk, morsomt og levende om to små søstre. På grunn av forfatterens særegne stemme og lekne fortellerstil er det en fryd å høre disse som lydbok.

Vær-så-god og ingen årsak :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald K