Dette var egentlig en litt kjedelig bok, for det var ikke så mye som skjedde. Man fikk heller ta del i de ulike involvertes "point of view" og hvordan det stod til med dem. En slags oppsummeringsbok, kanskje det bare er "stile før stormen"?

Jeg skulle så inderlig ønske at Victoria og Jacob ikke var så sta! Hehe, men da hadde det kanskje ikke blitt noen bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg bestemte meg for å ta en pause etter at jeg hadde lest forrige bok, og jeg kan ikke si at jeg angrer nå som jeg leser din tilbakemelding her, hehe. Synes ting går for tregt framover, det er for mye snakk og lite action, uforutsigbarhet og spenning for min del. Et pluss at handlingen er lagt til Fosen (der jeg kommer fra) og Trondheim (her jeg bor nå), men det veier ikke opp for det jeg ikke har likt ved de siste bøkene.

Jeg kommer nok til å lese ferdig serien når den er komplett for å få med meg slutten, men akkurat nå frister det mer med andre bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner deg godt, det var intet nytt som skjedde liksom, same old- same old. Og all handlingen var her i Oslo eller på havet. Måtte ta meg sammen for å ikke hoppe over avsnitt, hehe. Sikkert greit med en pause da ja, til lysten kommer tilbake :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil