[ Slettet av bruker ]

Viser 4 svar.

Da tenker jeg at du ikke har gitt den en sjanse. Prøv, jeg leste nr.1 og ville ha mer, men etter nr. 2 sa det stopp for meg og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg ser i boksamlingen din at du har "avbrutt" alle fem. Har du virkelig begynt å lese alle, og gitt opp? Jeg ville tro det var naturlig å ikke fortsette å lese de andre bøkene hvis man ikke har fullført den første boka.

Du er muligens litt ung for Min kamp ennå. Den første boka (jeg har ikke fått lest de andre ennå) er lettlest synes jeg, men Knausgård er en voksen mann og måten han skriver på er nok ikke helt fengende for vanlige trettenåringer. Jeg tror ikke jeg heller ville giddet å lese det der da jeg var så ung. Kanskje får du lyst til å lese bøkene senere en gang. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Therese HolmHeidi HoltanHarald KKirsten LundHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda A