Mener den boka. Han er en av flere som skrev reise-beskrivelser på den tiden. Les for eksempel her: https://miff.no/historie/2011/04/29det-hellige-land-slik-en-norsk-prest-saa-det-i-1881.htm
At det er et palestinsk folk som har lang historie er noe som ble oppfunnet etter seksdagerskrigen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det er mulig at det kun er jeg som reagerer, men jeg skulle ønske at denne diskusjonen ble holdt i andre «tråder». Dette er en «tråd» om hva ulike deltakere leser denne helgen og Lillevis opprinnelige innlegg dreide seg om det. Såvidt jeg kan se forsøkte hun å holde diskusjonen utenfor denne «tråden».

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Både Lillevis og mitt dreier seg om hva som står i bøker. Slike anklager mot jødene bør også omtales.Kunne skrevet om flere som det at det har foregått etnisk rensning av palestina-arabere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men her er tema hva/hvilke bøker man leser DENNE helgen så da kan du kanskje som et minimum starte med å fortelle det…?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste denne artikkelen i kveld. Er det kun bøker som skal omtales overskriften sier jo ikke det. Akkurat nå leser jeg en bok kristen bok av Thoralf Gilbrant som handler om hva Newton skrev om de bibelske profetiene. Det er også kontroversielt. Ikke lest i den i helgen for har hatt mye annet å gjøre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar og hygg deg med videre lesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise SelnesHarald Andersen