Denne helgen har desember og vår siste lesemåned begynt. Har du satt deg noen mål i forhold til antall bøker du vil lese, eller type bøker du vil lese, eller vil du lese det som er igjen på leselisten eller leselyst/anbefalinger? Jeg har indirekte sluttet med leseliste, men ønsker å lese en del bøker, så får jeg se om jeg klarer det, skal ha en del ferie, så har troen på at jeg kan få det til. Denne helgen leser jeg en julebok det hjertet er fullt av Katrine Wessel Aas.

Kommer du til å lese julebøker?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har ikke noen mål om antall bøker for desember, men jeg har 2-3 bøker jeg må bli ferdig med for å komme i mål med leseutfordringen min for i år. Utfordringen min er The 52 Book Club Reading Challenge, som gir en fin mulighet til å få lest variert. En av bøkene (eller hefte) jeg skal lese nå i desember, handler om jul. Det er Herborg Kråkevik sin årlige utgivelse, Juleroser. Det gleder jeg meg alltid til :) Boka er fin å lese litt i nå og da gjennom desember. Sånn ellers så er jeg godt fornøyd med leseåret 2023, jeg har lest 54 bøker så langt. "Målet" er å ligge på et sted mellom 40 og 60. Jeg har i perioder følt at jeg har lest for lite, men når jeg nå ser summen av hva jeg har lest så er jeg veldig fornøyd! Ønsker alle en riktig fin første helg i advent :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er jo fint å ha leseutfordring da får en nok lest variert og andre ting en kanskje en liste som en lager selv. 40 eller 60 bøker ikke verst, må jeg si. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg pleier ikke lese sesongbetont så har ingen planer om noe julesjanger, det jeg planlegger er David Copperfield som hovedprosjekt denne jula!
I går avsluttet jeg en fin bok om en cocker spaniel med navn Flush, skrevet av Virginia Wolf.
Den boka jeg begynner med nå er Julie Otsuka:»Buddha på loftet», en bok om japanske «postordrebruder». Har stått på leselisten min leeenge og plukket den med fra innlevert-tralla på bibben sammen med en annen som også er på min lange liste…:)
Jeg er godt fornøyd med leseåret, 90 bøker så langt i år.
Ha en fin adventshelg i kulda, godt å sitte inne i varmen med boka da.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gøy med et prosjekt som David Copperfield. Buddha på loftet har jeg lest, jeg likte den så godt at da jeg så at svømmerene kom i år oversatt måtte jeg lese bok to av Otsuka. 90 bøker er ikke verst, gratulerer med et høyt antall. Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg koser meg med «The indisputable existence of Santa Claus» i tillegg til»Den eneste ene». Sistnevnte er jeg snart ferdig med. Førstnevnte for å virkelig bli overbevist om julenissens eksistens🎅🏼 Ønsker deg en riktig god helg😊

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gøy å bli snart ferdig med en bok. Hvor hyggelig hadde det vært om det fantes en julenisse? Tradisjon stammer jo fra en katolsk helgen eller sentral skikkelse, så det er fin historie det å gi andre noe uten å kreve noe tilbake. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød