En annen ting som skiller seg fra når vi startet lesesirkelen, er at den gangen leste vi den boken som ble valgt enten vi hadde lyst eller ikke. Og ofte fikk vi mest ut av de bøkene vi hadde motstand mot. Sånn er det ikke lenger. Jeg har bare vært med på en lesesirkel utenom bokelskere, men alle var da med på å lese den boken som ble valgt. Folk har det travelt, det forstår jeg, men det brer seg en negativitet, når den ene etter den andre melder pass.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du er inne på noe der. Det er en berikelse å forplikte seg. Jeg er med i fysiske lesesirkler og da leser jeg bøkene uansett hva som blir valgt (har faktisk gjort det her i Lesesirkelen 2021 også). Det har gitt mange gode og overraskende leseropplevelser fordi jeg hadde ikke lest bøkene ved å velge selv. Synd når flere og flere melder pass. Husker mange gode diskusjoner tidligere, men lite av det nå. Derfor føles det litt meningsløst å. lage alle trådene av og til.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaske