Denne helgen er jeg fortsatt på skyggedanseren av Sara Omar, har noen hundre sider igjen. Det er sterkt lesning. Mye grafisk innhold som gjør at det er sterkt å lese. Ellers har jeg også en god del andre bøker som jeg ønsker å lese videre på denne helgen.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

I helgen skal jeg lese Madonna i pels av den tyrkiske forfatteren Sabahattin Ali. Den er skrevet i 1943. Jeg er spent på om den svarer til forventningene. Så langt har i alle fall forfatteren klart å skape et driv, dels pga at historien tar en uventet og interessant vending et stykke inn i fortellingen. Kjenner at jeg gleder meg til fortsettelsen.
God helg til alle leseglade.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så spennende med bok fra 1943, er den annerledes en dagens romaner? Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, jeg vil ikke si at den er annerledes. Den framstår så langt som en tidløs fortelling, og er like aktuell i dag. Den handler om inderlige følelser, så inderlige at jeg er sikker på at forfatteren må ha kjent på dette selv. Ca. halve boken lest så langt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Elizabeth Strout sin bok, Hva som helst er mulig. Dette blir den tredje boka jeg leser av henne på relativt kort tid. Ønsker alle en fin helg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Strout er en dyktig forfatter. Håper du har en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim