Denne helgen leser jeg videre i skyggedanseren av Sara Omar, så jeg husker mest mulig til lesesirkelen. Men det nyeste jeg har lest er ønsk meg heller god tur av Alf Van der Hagen der Ingvar Ambjørnsen er intervjuet og forteller om livet sitt og forfatterskapet. Dette var veldig forfriskende lesning og gøy å ha lest, med tanke på hvordan han har tenkt og tenker. Anbefales virkelig.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Denne helgen leste jeg boka Åh, William, av Elizabeth Strout. Det er den andre boka jeg leser av henne. Jeg liker skrivemåten hennes, og hvordan hun skriver om livet. Ønsker alle en fin uke!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Åh William likte jeg veldig godt. Håper du får en god lesning og ha en god uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har startet på Min kamp 2 av Knausgård. Bok nr 1 tok pusten fra meg, og jeg har forventninger om at det ikke blir annerledes denne gang heller.
Jeg har ingenting på øret denne helgen, og det er lenge siden jeg har hørt lydbok i det hele tatt.
Interessant dette du skriver om Ønsk meg heller god tur. Selv har jeg bare lest Elling-bøkene, men jeg har store deler av samlingen hans stående i biblioteket. Boka om mannen selv kunne jeg virkelig tenkt meg å lese.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Min kamp serien er populær ser jeg og hører jeg også. Håper du får en god uke og ha en god lesning :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helga har jeg fått tak på Gabriel Scotts bok Kari Kveldsmat. Det har nemlig vist seg å følge en artig historie med.
Vi rydder ut huset etter farmora til kona mi. Ho var som en reservefarmor for meg i 20 år og vi har snakket mye bøker. Under opprydding dukker boka Kari Kveldsmat opp, og i den utgaven var det en hilsen med takk fra Gabriel Scott. Det viser seg at oldemor til kona møtte Scott da hun var en ung jente. Hun var blant annet veldig flink til å svømme. Gabriel Scott har satt så pris på bekjentskapet at han har fått låne navnet hennes Dagny, som i boka er Dagny Selhund. Om Selhund var et kallenavn vet vi ikke, men det er uansett en gøy historie å tenke på mens jeg sitter å leser.

Nå er vel helga egentlig over, så ønsker dere alle en fin uke.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Gøy med kjekke historier. Håper du har en god lesning og ha en god uke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste Maria Parrs siste bok "Oskar og eg" i kveld. Parr fortsetter å lage herlige bøker både for barn og voksne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Godt med gode bøker for barn og voksne, ha en god søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei uke har allerede gått siden Litteratursymposiet i Odda - hvor emnet var MAGISK!. På grunn av en kranglevoren rygg fikk jeg ikke gjort alt jeg ønsket å gjøre, like fullt har jeg gode minner fra å ha ansvaret for å følge Simon Stranger rundt, bl.a i en leilighet med opplesning av den siste boka hans. Var med på det samme i fjor, da sammen med Maria Navarro Skaranger. Simon er en utrolig fin fyr, og vi hadde flere fine samtaler disse dagene. Han var ikke vond å be når jeg ytret et fromt ønske om en signering i boka jeg kjøpte - han skrev en fin hilsen i tillegg.

En fast gjest på symposiet vårt er Pedro Carmona-Alvarez. I år også deltok han med egne tekster og som paneldeltager i ulike samtaler. Han og Simon deltok på to av de samme samtalene. Jeg leste ferdig boka hans Chiquitita senest i går, torsdag. Den raste rett inn på favorittlista jeg har her på bokelskere.no. Hvordan Pedro trakterer det å være ei lita jente, ung kvinne og voksen kvinne, er enestående. Bakgrunnshistorien er familien "hennes" og deres opplevelse av Pinochet sitt kupp, flukten til Brasil, og deretter Bergen. Poetisk og vakkert, hardt og brutalt.

Nå er det tilbake til naive Norge sett gjennom øynene til Joly og Witoszek. Ønsker alle en god helg og uke mellom permer og med lyd på ørene :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hyggelig med fin hilsen i bok. Pedros nye bok var veldig god helt enig. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeKaren PatriciaKirsten LundIngvild SBjørg L.Silje HvalstadHanne Kvernmo RyeStine AskeHarald KSolveigReidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenmgeBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenBertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørg