Dette var ei vrien bok, spesiellt den første delen var kronglete, det var mange ganger vanskelig å finne ut hvem som var fortellerstemmen av de tre barna i familien. Brikkene faller på plass og blir som en "normal" fortelling i siste del. Boka kom ut første gang i 1929 og ble kalt en "modernistisk" roman, vel jeg er nå glad at ikke så mange komponerer sine romaner på den måten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er også glad at ikke så mange komponerer sine romaner på den måten. Dette ble for usammenhengende. Håpet at annen del skulle bli mer forståelig enn den første, men det ble den ikke. Etter vel 80 sider, gir jeg nå opp. Har bestemt meg for å bli flinkere til å avbryte bøker jeg ikke får noe utav, så nå håper jeg at neste bok jeg leser vil gi meg mer :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag