Noen som kan anbefale noen morsomme, triste eller fine bøker? 90% av det jeg leser er krim, men nå må jeg prøve noe annet også ;) Gjerne noe med litt "loove" i :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Vil gjerne anbefale deg å lese en ny, og for meg fullstendig ukjent forfatter; Jeanette Jacobsen. Boka heter "Tvillinger" og er noe av det beste jeg har lest på lenge! Jeg plukket den opp på en innskytelse og ble fenget av baksideteksten. Historien kaller på både smil og tårer. Språket er godt, billedbruken er både underfundig og kreativ. Det er en dramatisk historie, uten å tippe over i det banale. Karakterene er levende, og jeg må innrømme at da jeg hadde lest ferdig boka, var jeg blitt "glad i" både Clarens og Småen, som de to hovedpersonene heter. Denne boka har faktisk alt det du etterlyser i en pakke!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er også en ivrig krimleser! Jeg har en lei tendens til alltid å anbefale de samme bøkene... Åkke som , here it goes;

Morsomme bøker (som har fått meg til å le): Much ado about nothing (Shakespeare), Naiv.Super, Doppler og Volvo Lastvagnar (Loe).

Triste/fine/loove?; novellen Elsk meg bort fra min bristende barndom (Borgen), Wuthering Heights (Brontë), Jane Eyre (Brontê), Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede (Wiese), En bønn for Owen Meany (Irving), Rosens Navn (Eco- ja, det er traumatisk og trist at et slikt bibliotek brenner ned), Vindens skygge (Zafón- hvem kan motstå et hemmelig bibliotek?), Den vidunderlige kjærlighetens historie (Vallgren).... Kommer sikkert på flere bare jeg får tenkt meg om

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipsa! Doppler har jeg lest- super! Skal sjekke ut de andre! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B Lie