Ja, det er mest moro når det er mange forslag. Jeg har funnet mange godbiter i forslags-trådene oppgjennom, så jo flere forslag desto bedre.

Så for å være litt frekk, og kanskje gi noen en dytt: er det noen som kjenner Strindberg og ønsker å foreslå en av hans romaner? Nå er det kun foreslått norske forfattere, så hadde vært fint å få med en annen nasjonalitet. Selv kjenner jeg dårlig til Strindberg, så jeg vet ikke hvilken roman man helst bør begynne med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har Strindbergs Eit draumspel i hylla, men har ikke turt å begynne på den alene. Felleslesing av denne hadde vært supert. Dersom du skal lese en første Strindbergbok anbefaler jeg Hemsøboerne, den er lettlest og humoristisk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for tips! Skal prøve å huske å foreslå til neste runde med eldre nordisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje et Strindberg-skuespill? Han skrev svært mange. Faderen og Frøken Julie hører fortsatt til de mest spilte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leser lesesirkelen skuespill? Jeg har fått det for meg at lesesirkelen er avgrenset til romaner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare romaner? Det kan kanskje Torill svare på?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For min del er der ingen begrensninger så lenge vi er enige.
Vi leser den boka som får flest stemmer 😁

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal Hartvedt