Godt poeng eg er einig i at det bør vere eit rikt utval av bøker, for då å tilpasse den enkeltes behov. Når det er sagt er min oppfatning at ein bør fokusere meir på sitt eige utbytte av litteraturen enn det å følge straumen.. Men eg skjønnar abselutt at ein ventar med utfordringane og let det enkle og underhaldande sige inn..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg ser poenget ditt. Her hjemme har jeg tatt et aktivt valg og kuttet ut tv. Dette gjør at jeg får mer tid til å lese, samtidig er det deilig å slappe av med ei krimbok i stedet for en sitcom... Når det er sagt har jeg denne uka funnet fram både Fosse og Bulgakov (i tillegg til Jørn Lier Horst). Gleder meg ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødVibekeKirsten LundStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadKjersti SAud- HelenMads Leonard HolvikTine SundalGladleserCecilieG LMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtPiippokattaSvein Erik Francke-EnersenHarald KHilde VrangsagenqweeksilberFarfalleBerit B LieBenedikteAnniken RøilMarianne NordeideIngvild STorill RevheimGunillaLeseaaseSynnøve H HoelJakob SæthreIreneleser