Ideelt sett burde man alltid lese verker som inspirerer, utfordrer og beriker en. Bøkene du har måttet kjempe med og filosofert over er helt klart de som (i alle fall for meg) utgjør de beste leseopplevelsene. Dessverre er det slik at for mange av oss kommer livet og hverdagen i veien for skikkelige dypdykk av dette slaget. I store perioder gjør jobben at jeg rett og slett ikke har tid (eller ork) til de store leseutfordringene. Da er det veldig deilig å sette seg ned med ei enkel bok som underholdning. Derfor gleder jeg meg til sommeren – da skal jeg virkelig få lest mange, både lette og tunge, bøker.

Jeg er glad for at det finnes et vell av ulike bøker og at forfatterne er like forskjellige som oss lesere, da er det lettere å finne akkurat den boka det passer å lese til enhver tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt poeng eg er einig i at det bør vere eit rikt utval av bøker, for då å tilpasse den enkeltes behov. Når det er sagt er min oppfatning at ein bør fokusere meir på sitt eige utbytte av litteraturen enn det å følge straumen.. Men eg skjønnar abselutt at ein ventar med utfordringane og let det enkle og underhaldande sige inn..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ser poenget ditt. Her hjemme har jeg tatt et aktivt valg og kuttet ut tv. Dette gjør at jeg får mer tid til å lese, samtidig er det deilig å slappe av med ei krimbok i stedet for en sitcom... Når det er sagt har jeg denne uka funnet fram både Fosse og Bulgakov (i tillegg til Jørn Lier Horst). Gleder meg ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolsiljehusmorBeathe SolbergGro-Anita RoenKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnLailaBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas KihlmanTor-Arne JensenAnniken LOle Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese Holm