Jeg har begynt på en selvbiografi som starter med oppvekst før og under krigen i Hamburg og ender som voksen i Chicago. Boka er av Hans J. Massaquoi og tittelen er: «Svart i Hitler-Tyskland. Min historie» Han var barnebarn av den første afrikanske diplomaten i Tyskland. Faren hans var sønn av denne diplomaten og han traff en tysk kvinne, Bertha som han fikk sønnen Hans med.
Dette er en gripende, velskrevet og varm skildring av en skjebne helt utenom det vanlige, står å lese på baksiden av boka. Godt skrevet og interessant, lesverdig!

God lesehelg til alle lesehestene her på nettsiden.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for tips for boken hørtes så interessant ut. Har kjøpt boken på Antikvariat.net. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en bok jeg også har lyst på å eie selv, Kirsten. :)
Jeg var i Hamburg i sommer, visste jo at byen ble hardt bombet under krigen men var helt uforberedt på at den bar slik preg av det enda! Fikk dermed lyst til å lese om vanlige mennesker som gjennomlevde dette marerittet og ved å søke på Hamburg her på siden kom jeg over denne…

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende med selvbiografi og en interresant bok og bakgrunn også på aktørene som du skriver om her. Håper du får god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Rolf IngemundsenKirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H Hoel