Alle har sikkert et visdomsord(settning/regel) de liker å kalle sitt eget. Liker å følge, og sier ofte. Som f.eks: "Ikke ta livet for alvorlig, du kommer aldri levende fra det." "Lev fult og helt ikke stykkevis og delt." osv.

Min greie er; "Ikke la noen fortelle deg hva du kan og ikke kan gjøre, bare du vet med deg selv hva du kan klare. Så gjør hva du vil uansett hva andre sier. Og skulle du ikke få det til, så har du i det minste prøvd og feilet og lært av feilen."

Hva er ditt visdomsord?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har nå det lille Tom Waits' sitat mitt jeg da:

Keep moving. After all, no dog ever pissed on a moving car.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Har du ein venn og trur vel om han, så gjest han ofte, for kratt gror til og gras blir høgt på vegen som ingen går".

Håvamål: nynorsk utgåve.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sier som Shakespeare; livet er Much ado about nothing

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg har et visdomsord jeg prøver å etterleve ''Lykke er å gjøre sine gleder små.''Det har jeg alltid vært så glad i , men det er jo mange tankevekkende små ordtak som er fine.Et annet som også går på glede er av Aksel Sandemose:''Jeg tar alltid gledene på forskudd, ellers blir det aldri noe av dem.''

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har flere slike visdomsord, og det ene er omtrent identisk med det du siterte som din favoritt, og det andre er:

Du skal ta bort ugresset som har vokst over drømmene dine og gi dem næring igjen. S. S. Florence .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har flere, men det som har fulgt meg gjennom hele livet er : "Jeg kan det meste, - til det motsatte er bevist". Det betyr noe spesielt for meg!

Ellers så leste jeg et litt "fiffig" her en dag: "Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle