Hei. Jeg skal til Sofia over helga, og ser at jeg har lest veldig lite der handlingen er lagt til den byen. Har noen tips? Sjanger er uvesentlig, men ikke reisehåndbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Klikk på "Finn bøker", videre på "Omtalte steder". I alfabetet klikker du på B og blant alle forslagene finner du Bulgaria. Det ligger 22 bøker der, aller mest reisehåndbøker, men du skulle kunne finne et par stykker om Sofia. Lykke til og god ferie.

Her har du noen flere forslag. Books set in Sofia.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for hjelpa.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei. Ikke egentlig svar på spørsmålet ditt, men sjekk ut Dejan Enev, en forfatter født i Sofia. Kjenner bare til en novellesamling (som jeg ikke har lest ennå), men kanskje har han andre bøker som passer din forespørsel. God tur!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fant Menneskejeger fortellinger av Dejan Enev. Men jeg skal på biblioteket iløpet av dagen. Kanskje jeg får noen tips der. Takk for tipset uansett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Del gjerne om du får noen interessante tips :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, gjerne en liste. Det er veldig fint å kunne finne lister over litteratur fra et sted eller land man skal reise til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan jeg gjøre. Biblioteket var stengt i dag, så jeg benyttet meg av meråpent. Så pr nå er jeg like langt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H