Denne uken har jeg hatt fri, dermed har jeg fått lese en hel del. I dag fikk jeg begynne på Kjærlighet i opprørets tid av Ahamet Altan som er august måned lesesirkel boken, så det er greit og begynne å komme i gang med.

Hva leser du helgen? Har du fri/ferie?

Ønsker alle en god helg og god ferie for de som har det:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Denne uka begynte jeg, på nytt, på "I morgen var jeg alltid en løve" av Arnhild Lauveng. Jeg har lest den før, men det er en del år siden, men den er like fin nå som da. Historien hennes er så sterk og vakker, samtidig som hun skriver med en viss humor og letthet. Om jeg kunne gitt en bok to 6'ere, så hadde det vært denne. Neste uke leser jeg videre på novellesamlingen av Hamsun, kommet et stykke og selv om man kan mene hva man vil om Hamsun selv, er det ingen tvil om at han har utmerket skriveevne.

God helg alle sammen!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Veldig fint å begynne på en bok på ny. Jeg har også lest I morgen var jeg alltid en løve og jeg synes den var veldig god. Enig i det du skriver om Hamsun, men jeg synes gjerne en må kunne skille kunsteren fra verket og se på kvalitet i det som er skrevet for eksempel. En kan jo være kritisk til Hamsun sin person, men hans verk er gode. Håper du har god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mye mulig noen synes jeg deler ut for mange seksere til bøker jeg har lest. Samme det, for jeg leser kun gode bøker - med noen veldig få unntak :-) Boka Kniven I Ilden er en ny sekser. Ingeborg Arvola har skrevet ei strålende bok om arbeid, slit, reiser, konflikter, ulykker og døden - og Øvrigheta. Vi snakker om samene i siste halvdel av 1850-tallet, fra Neiden til Bugøynes. Arvola har en sånn nerve i historien, og har skrevet med et tydelig snitt av poesi. Dette skal ifølge forlaget ende i en trilogi - som jeg gleder meg!

Ferie er lik lesetid, ikke minst når været er "lugubert". Det som skulle bli mange timer inne på heiene i Setesdal, har foreløpig endt med to kortere turer - og altså godt med lesetid. Men også noen kulturelle gjøremål så som utstillinger rundt omkring i Telemark. Hvem vet hva helga og neste uke bringer. Ikke yr.no, de bare bommer...

Nyt helg og uke og bøkene dere leser :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

For mange seksere??? Livet er for kort til å lese dårlige bøker - fortsett å lese gode bøker😊 (Forøvrig er jeg egentlig motstander av terningkast. Utfallet av et terningkast er jo tilfeldig…)

Fortsatt god sommer!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøker med terningkast etter min oppfatning er personlig mening og dermed har du mange terningkast seks bøker, så velger du i hvert fall de rette bøkene å lese. Det hørtes fint ut å ha mange terningkast seks bøker, jeg har egentlig ingen så langt, noen var nærmere, men så ble noen små ting jeg ikke likte med boken og dermed trillet jeg tilslutt fem. Ja været har vært litt labert kan en vel si. Håper du har en fin ferie og ha en god lesning :).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har endelig fått avsluttet lesingen av den italiensk-norske versjonen av Pier Paolo Pasolino, Poesia in forma di rosa. Det har tatt et par måneder, og jeg har lest litt av gangen. I helgen skal jeg fortsatt lese Å vanne blomster om kvelden, av Valerie Perrin. Den går også litt trått. Den er fin, men ingen pageturner, og jeg synes den også må leses litt av gangen :) I helgen har jeg også tenkt å starte på Den norske drømmen, av Kadafi Zaman. Ser fram til den! Ønsker alle bokelskere en fin helg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En bok som tar tid kan jo også være bra av og til, for å stoppe opp og tenke over det en har lest. Jeg likte veldig godt å lese å vanne blomster, men jeg synes det fine var det rolige tempoet som gjorde at jeg bare ville dukke mer innen historien. Den norske drømmen virker spennende. Ha en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H