Er det denne uken flere på ferie eller det fortsatt jobb for en del? Jeg tar meg en fri uke om to uker, så det blir en uke med fri og en uke senere i september. Jeg hører fortsatt på lydboken a half forgotten song av Katherine Webb, som er nokså grei å høre på. Spennende hvordan historien ender. Jeg skal lese i papirutgave tenkte jeg å begynne på Olive Kitteridge av Elizabeth Strout, noen som har lest den og hvilke erfaringer har dere med denne?

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg, med ferie/uten og god lesning :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg drar på ferie neste lørdag, det skal bli helt herlig!
Boka jeg leser nå har jeg hatt på leselisten i årevis…og skjønner ikke st jeg ikke grep fatt i den med en gang. Det er første bok i Bandini-kvartetten av John Fante: «Vent til våren, Bandini!» Planen var at jeg skulle lese alle nå i sommer men så er det slik da at to av bøkene jeg har stått på venteliste i evigheter på bibben kom begge nå! «Grå bier» av Kurkov» og «Hva skjedde med Esme Lennox?» av O’Farrell. Så det må omrokkeres litt i planen. :)
Den første Olive boka har jeg lest og den var god, likte den bedre enn Lucy Barton av samme forfatter.
Ha en herlig sommerhelg, oppdaget at villbringebærene er modne… blåbærene også… bare å forsyne seg av godbitene!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så fint med ferie. :) Noen ganger er herlig å vente årvis på riktig skattene også. Dermed får en ekstra større glede av å lese dem. Men det er jo ekstra kjekt om en bok faller i smak. Stemmer Lucy Barton har jeg også lest. Ha en fin helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke ferie her, men nyter allikevel sol og sommer og svensk skjærgård denne helgen :) Jeg har akkurat startet å lese Å vanne blomster om kvelden, av Valerie Perrin. Nydelig språk og nydelig stil så langt. Ønsker alle en fin helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Herlig med sommer og sol. Å vanne blomster er veldig fin synes jeg. Håper den faller i smak videre og god helg og god lesning :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åå, du må glede deg til Olive Kitteridge! Den er veldig bra! Jeg likte både den og Olive, igjen veldig godt.

Ikke ferie her ennå, jeg skal jobbe en uke til før det blir 3 uker deilig ferie. Men vi har godt sommervær, med lange lyse kvelder, så jeg nyter nå sommeren om jeg jobber også.

Denne helga blir det krim for meg: Dødens disippel av Hjorth/Rosenfeldt ligger klar. Gleder meg på den.

Denne uka har jeg lest Vi er ikke her for å ha det morsomt av Nina Lykke, likte den sånn passelig.

God helg :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Veldig kjekt å se at du anbefaler den og sier postivt om begge, fordi jeg har begge i en utgave. Fint med sommervær og nyte bøker. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt med ferietid. Håper du får godt vær. Har skrevet en omtale av boken Olive Kitteridge som jeg mer enn gjerne anbefaler. Jeg har kjøpt Olive, igjen, men har ikke kommet i gang med den enda. God helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ferietid er fint. Ser ut som været kan bli bra. Hyggelig at du anbefaler boken. Ønsker deg også fint vær, god helg og Olive, igjen har jeg i en og samme bok.:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine VictoriaEster S