Denne helgen har jeg planer om å fortsette på lydboken en sang fra fortiden av Katherine Webb som jeg synes virker ganske bra så langt og veldig koselig feelgoodbok. I tillegg leser de te av Valerie Perrin som jeg har lånt fra biblioteket, likte nok hennes forrige bedre. Men den er underholdende så langt. Jeg skal nok ha uke fri juli, men får se. Lengre ferie i september.

Har du fellesferie? Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Nå er det allerede blitt søndag ettermiddag, sommerhelgene går så alt for fort.
Jeg leser for tiden «Den forbudte elven» av Chigozie Obioma. Han er en prisbelønt nigeriansk forfatter og dette gir mersmak…veldig godt skrevet.
Jeg går å lurer på hva jeg skal ta med av lesestoff til min planlagte tur til Lübeck senere i sommer…jeg har flere som tankene kretser rundt :)
Ha en fin avrunding på helgen og håper dere setter av tid til å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja han skriver veldig bra synes jeg. Kjekt med reiser til Lübeck anbefaler å besøke Gunter Grass og Thomas mann huset som sagt når det gjelder litteratur og mye godt mat der. Håper du får en god søndag og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her blir det «Jeg er egentlig ikke sånn» av Marie Aubert. Virker lovende så langt😊
Ønsker dagen riktig god helg og ferie i september og evt også i juli☀️

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spennende den er også på listen ette hvert altså Jeg er egentlig ikke sånn. Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Far; En kvinne, av Annie Ernaux. Jeg har ikke lest noe av henne tidligere, så det blir spennende å se hva jeg synes når jeg får lest litt mer. Det går ikke så raskt med lesing av bøker for tiden, men det er et jevnt, lite sig :) Ønsker alle en riktig fin første helg i juli (allerede)!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kjekt med Ernaux, synes hun skriver veldig bra og det er bare å nyte boken. Håper du har en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I dag leste jeg ferdig Eitranes av Lars Ove Seljestad. Denne handler i praksis om Odda Smelteverk og dets vei mot avgrunnen for 15 år siden. Boka er skrevet med kunnskap og klokskap. Anbefaler alle som vil øke kunnskapen sin om arbeiderne, produksjonen og livet på en stor fabrikk, men dette er samtidig ei bok om ikke å høre til et sted, utreise, klassereise mv.. Ei klar favorittbok hos denne karen :-)

Og jammen meg har jeg også lest ferdig boka Dylan og Diktet av Erling Aadland. Han har analysert alle Dylan sine tekster fram til den siste fra i fjor, Rough and Rowdy Ways. Et imponerende stykke arbeid er utført. Dylan er analysert et ukjent antall ganger av så mange, men jeg mener Aadland sin bok kanskje er den beste. Ny 6`er!

Venter ei uke med å ta ferie. Da blir det tre uker sammen med den nye kjæresten min på fjellet rundt Hovden i Setesdal, og hist og her på Sørlandet. Null stress, som det så fint heter :-) Og selvsagt lesing. Vet ikke hva, men lesing blir det.

Ønsker dere alle ei fortsatt god helg, god uke, og ellers det som måtte passe.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Så gøy med å lese om historie og arbeiderene, det hørtes veldig spennende ut :). Gøy med dikt, hørtes ut som du har litt av hvert. Koselig med kjæresteferie, ønsker deg en god ferie og god lesning, og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har begynt på noveller av Frode Grytten. Først ut er Garasjeland. Jeg har bare lest første novelle, men det lover godt :)
Ferien starter 14.juli, og da tar vi turen til Danmark og København. Når vi kommer tilbake til Norge og er på vei hjem, tenker vi og ta noen besøk i bruktbuer for å finne noen nye litterære skatter :D
God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt med noe som lover godt. Kjekt med noe besøk i Danmark og Købehavn, håper du får god lesning og god ferie :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalVannflaskeKaren PatriciaKirsten LundIngvild SBjørg L.Silje HvalstadHanne Kvernmo RyeStine AskeHarald KSolveigReidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenmgeBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenBertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG L