Forstår hva du mener med at "hele sommeren" blir lenge. Enig i at sommeren gjerne er god lesetid. Men når det er sagt, så kommer vi nok et godt stykke ut i juni før vi kommer i gang med lesingen (20.6), og lenger hvis det blir omkamp (valg av bok).
3 uker med felleslesing i juni/juli betyr ny runde midt i fellesferien når mange antakelig har ferie. Jeg tror ikke det blir så stor respons når det gjelder forslag og valg midt i fellesferien. Jeg tror heller ikke det vil være så greit for meg å ha ansvar for organiseringen av lesesirkelen midt i ferien. Tidligere år har vi hatt pause i juli, og begynt i igjen en gang i august.
Kom gjerne med innspill og kommentarer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det høres greit ut, Torill, særlig nå som det blir mange titler å velge mellom til neste leseperiode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNera