Jeg mistet all troen på Meyers vampyrhistorier etter å ha lest Breaking Dawn og hadde så og si ingen forventninger til denne boken. Det er med glede jeg kan skrive at Stephanie Meyer har virkelig skrevet en god bok her.

Her møter vi Bree Tanne, en av de nyfødte vampyrene i den onde Victorias hær. Vi får høre historien om hennes liv frem til hun dør etter slaget som vi har lest om i Formørkelsen.

Jeg var veldig ferdig med Twilight før jeg leste denne boken men Brees historie har fått meg til å lengte etter flere fortellinger fra Twilight universet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingIngeborg GBerretMariaBookiacTanteMamie