Denne helgen skal jeg fortsette med i himmeltjeneste av Atle Næss og jeg har begynt på siste bok av Katrine Wessel Aas størst av alt serien, som er veldig lett feel-good serie. Så spent å se hvordan begge bøker går videre. Ellers er meldt veldig flott vær, spent på om det stemmer.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Tenkte å begynne på «The Paris apartement» av Lucy Fowley, men ønsker/trenger egentlig en feel-good bok så nå lurer jeg på å stikke innom biblioteket i morgen for å se om de har noe av Wessel Aas etter din «anbefaling»😃 (Vi er heldige som har mer-åpent bibliotek.)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Spennende med the Paris apartement, kjekt med anbefaling :) Liker veldig godt feel good stemming, håper du får en god helg og god lesing :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for det! Ja, feel good stemning er virkelig godt å få innimellom. Elendighet får man nok av kun ved å slå på TV/radio…
Ønsker deg en riktig god helg, og tusen takk for anbefaling😃📚

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Regner med å bli ferdig med The Gospel According to the New World av Maryse Condé i helgen.

I så fall blir neste e-bok den siste til László Krasznahorkai, Herscht 07769. Den ungarske forfatteren er en av mine definitive favoritter, og jeg gleder meg vilt til den nye romanen på 397 sider – som består av én setning. I den forstand minner den om en annen favoritt, nemlig Ducks, Newburyport av Lucy Ellmann, som jeg leste i 2019. Det er en roman på over tusen sider der 95 % består av bare åtte setninger, uten avsnitt, hvorav enkelte går over mer enn hundre sider!

Håper omsider endelig å komme skikkelig i gang med romanen M. Il figlio del secolo – Il romanzo di Mussolini #1 av Antonio Scurati.

På lydbok har jeg så vidt kommet i gang med Dinosaurs av Lydia Millet fra USA. Leste en bok av henne for noen år siden, og likte den godt.

Nå har du og TanteMamie gjort meg nysgjerrig, så jeg har nettopp kjøpt lydboka Kim Jiyoung, born 1982 av Cho Nam-Joo

Ønsker alle en fin maihelg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt å bli ferdig med en bok. Gøy med favoritt forfatter. Kjekt med gjensyn håper du har god lesning og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God lørdag morgen!
Jeg er godt i gang med Günter Grass: «Boksen. Mørkeromshistoier» det er en slags erindringsbok skrevet i novelleform hvor de åtte barna hans har regien. Denne skrev han som 80- åring… jeg liker den veldig godt!
En bok på engelsk har jeg og åpnet, Cho Nam-Joo: «Kim Jiyoung, born in 1982» denne kom jeg tilfeldigvis over på bibben og er en interessant roman fra sør-Korea, spennende å få innblikk i en så fremmedartet kultur.
Håper været slår til hos deg, her på østlandet er det også meldt flott vær og litt varmere så da er det nok å sitte ute å lese!
God helg til alle bokelskere! :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Gøy med noveller og kjekt at du liker boken. Kim Jiyoung born in 1982 har jeg lest. Jeg likte den veldig godt og synes den tok opp et viktig tema i forhold til hvordan kvinner har det i Sør- Korea og i forhold til det med å få barn. Håper du får en god lesning videre og ha en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T