Har boka i hus nå, så nå er jeg usikker på om det er vare å begynne, eller om dere starter sammen? Jeg har ikke vært med på dette før, og er usikker på hvordan det fungerer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du kan begynne når du vil. Lesesirkelen fungerer slik:
Når avstemmingen er ferdig og bok valgt, gir vi hverandre en uke på å skaffe boken. Felleslesingen begynner på mandag denne gangen og varer i 3 uker.
Jeg lager en diskusjonstråd - det kan jeg gjøre allerede i dag.
Her har du mulighet for å komme med spørsmål og kommentere under veis. Det er lurt å si hvor langt man er kommet når man tar opp noe man har lest, og vi bør selvsagt være forsiktig med spolere :) Siden du har boken, trenger du ikke vente til mandag. Jeg starter med lesingen i dag lørdag for det er i dag jeg har best tid til å lese - dette vurderer du selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, takk for svaret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckmgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith Nagel