Northanger Abbey.
Godt at vi har nokre dagar på oss. Sjølv om utgåva til Skald forlag kom så seint som i 2022, fann eg sist veke at det ikkje er tilgang på boka hjå alle utsala til bokkjedene, men må tingast serskild.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ser Nasjonalbiblioteket har ett eksemplar, men den er ikke digitalisert uten videre. Man må ha "Tilgjengelig etter bestemte vilkår" hva det vil bety?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje for ny, hvis utgaven er fra 2022

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste på Nb.no : Formidling
Heile den digitale samlinga, inkludert materiale som er verna av opphavsretten, er tilgjengeleg for forsking og dokumentasjon i lokala til Nasjonalbiblioteket. Kan søkast om utvida, digital tilgang med same formål på nb.no.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundPiippokattagretemorMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete Gjessing