Denne uken har jeg fått lest en bok ferdig, en fantasy-cozy bok. Men nå leser jeg videre på leselisten. Jeg leser nå Parfymeorgelet Margit Walsø , så langt virker dette som en grei bok. I tillegg er det en langhelg, så får se om jeg får lese mer enn denne boken, men det er fint å ha en ekstra dag fri og veldig viktig dag.

Hva leser du denne helgen?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

I dag har jeg prioritert lesing, og det passer virkelig godt med været ute. Siden porten er solid reparert, så kan den lille valpen løpe selv rundt omkring, jeg er med, men han får jo mer ut av det uten bånd. Jeg har større glede av lufteturene enn boka, egentlig. Danskene Holm & Bolther er uendelig i skrivestilen sin, alt skal med. Jeg leser denne boka, "Til barnets beste", som en kritikk av dagens politikk og verdier. Det er absolutt på sin plass, men akk, så kjedelig. Alt er skrevet etter kjente formler. Vel, ikke alle bøker er gode.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så bra at været gir rom for lesning. Så koselig med valp. Nei dessverre er ikke alle bøker gode, noen ganger må lese ganske mange før en perle dukker opp igjen. Håper du har hatt en fin helg og ha en god 1 mai :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

No har eg fått lese ca 1/3 av romanen Mordet på Henrik Ibsen.
Boka er eit av mine impulskjøp, og forventningane var berre sånn passe- det var tjukkelsen på romanen som gjorde at den vart med meg heim.
Men- eg las litt i går, og det tok ikkje lang tid før eg måtte le…høgt! Dette var komisk….og det var godt å få le litt i dette sure, kalde vinterveret vi har i vår del av landet. Så- dei få kronene eg brukte på denne var vel anvende kroner.
No gler eg meg til å lese resten, og håper å få meg ein god latter i dag med!

God helg til deg og alle andre som kosar seg med noko lesbart!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Impulskjøp er ofte av varierende kvalitet, men det er herlig å lese litt og da er verdt å kjøpe. Håper du får en god lesning videre og god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håper «Parfymeorgelet» viser seg å være ordentlig god - ikke kun «en grei bok»🤞 Selv tenkte jeg å lese «The long call» av Ann Cleeves. Pga alvorlig sykdom i familien trenger jeg en bok med hovedfokus på annet enn mellommenneskelige forhold, og da tror jeg en slik krim passer. Ønsker deg en god langhelg😊

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Da var jeg ferdig med boken, den ble dessverre midt på tre og jeg hadde nok veldig høye forventninger til boken, som den ikke klarte å innfri. Så trist å høre om sykdom, alle gode ønsker sendes til familien din. Krim er underholdende sjanger. Håper The long call er bra. Ønsker deg en god langhelg og alle gode ønsker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas