Denne helgen skal jeg lese ferdig egne barn av Trude Marstein som det er planlagt i en lesesirkel jeg er med i. Jeg ser at den har fått litt blandende tilbakemeldinger. Så spent hvordan jeg liker den tilslutt selv.

Hva leser du denne helgen?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Denne helgen leser jeg "Lykkejeger",av Jan -Erik Fjell. Veldig spennende og god krim. Lenge siden jeg har lest noe av Fjell,så på tide å dra det frem igjen.Hagearbeid står for tur,deilig å holde på ute i fint vær.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Krim hørtes fint ut, håper du har en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser fortsatt "Mannen fra Tiger Bay", som jeg skal bli ferdig med denne helga. Etter det kommer "Tillit" av Hernan Diaz, og den har jeg tyvstartet på. Begge disse er gode bøker og handler om ensomme menn i hver sin samfunnsklasse. Hvem kan vel motstå "en oppslukende litterær gåte - og en undersøkelse av kapitalens makt over selve virkeligheten". Ikke jeg. Det er så mange bøker, og så lite tid. God helg til alle!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er et viktig tema med ensomme menn og veldig interresant tema. Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal begynne på en ny e-bok i dag, nemlig Boulder av den katalanske forfatteren Eva Baltasar. Hun er et nytt bekjentskap. Romanen er på kortlisten til den internasjonale Booker-prisen, så spent på denne.

Ellers skal jeg lese videre i Sons of the People: The Mamluk Trilogy av Reem Bassiouney.

I italiensk-oppfriskningsprosjektet mitt har jeg så vidt kommet i gang med M. Il figlio del secolo av Antonio Scurati. Det er en historisk roman om Mussolini, og er den første i en trilogi eller tetralogi.
Men det blir ikke så mye lytting, for jeg ser fortsatt Montalbano-filmer på Nettflix (som jeg skrev om i lesehelgtråden for et par uker siden).

Ønsker alle en fin helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Katalansk hørtes spennende ut. Spennende bøker du skriver om her, håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg nok ut Rosa Ventrella: «Historien om en anstendig familie»,jeg liker den godt… forstår det sånn at det minner om Napolibøkene til Ferrante som jeg aldri har lest men kanskje gjør en gang…
På bordet ved siden av meg har jeg 3 bøker på vent så jeg råker ikke akkurat opp for nysgjerrighet til bøker. Og nå har jeg fått lyst til å lese noe av Günter Grass også…til sommeren har jeg Lübeck som reisemål, Thomas Mann huset lokker og GG har jo og tilknytning til byen!
Ja, ja. Nok sludring…
Ha en flott helg med bøker selvfølgelig… og drømmer?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ferrante bøker en gode de anbefaler jeg virkelig. Jeg har også lest historien om anstendig familie og likte den. Så spennende med en tur Lübeck som jeg har vært i flere ganger selv. Thomas Mann og Günter Grass litteratur anbefales jo og Thomas Mann huset og Grass huset.

Ønsker deg en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har bare reist forbi, fra Travemünde og sørover så gleder meg veldig til å oppleve byen. Vi drar dit med tog, det er en opplevelse i seg selv! :)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne