Sitter her og plutselig kommer ordet Mantra opp. Det eneste visste om dette evne var at man gjentar et ord. Så ble turen kort og jeg skrev på nettet "hvordan bruke Mantra". Fant en link som forklarer ordet og dens betydning og virkning på chakraene. Har alltid trodd det hadde med meditasjon å gjøre, men da blir man mer opptatt av ordet fremfor å høre sitt eget indre. Som dere skjønner er min viten om emne veldig begrenset. Har aldri hørt at de forskjellige mantraene (vibrasjonene fra ordene) kan ha innvirkning på forskjellige deler av kropp vår.

Jeg er og blir en nysgjerrig sjel.

Her Bokelskere er der bare en håndfull personer som har registrert CD/bok. Der er vel flere som ikke har gjort det eller har deltatt på et kurs.

Er der noen som kan hjelpe meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har nå notert meg et navn: Thomas Ashley-Farrand

Mantra: Sacred Words of Power på YouTube satte meg på sporet. På Librarything, på forfatterens side har jeg oversikt over hans bøker.

Plukket opp på veien at det er en god ide å kjøpe CDen av boken i tillegg, for å vite presis hvordan ordet / ordene hentet fra Sanskrit ord uttales. Ordene finnes ikke på andre språk og de har hver sin vibrasjon som retter seg mot spesifikke chakra.

Healing Mantras: Using Sound Affirmations for Personal Power, Creativity, and Healing er ifølge bokinteresserte den beste om emne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

OleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveHeidi HoltanAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Harald KTone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise SelnesHarald AndersenSolveigFindusLilleviTheaIreneleserInger-LiseTine SundalReadninggirl30William BillisonLailasiljehusmorTor-Arne Jensen