Etter å ha lest gjennom svaret mitt, ser jeg at det kan være utydelig. For å klargjøre: Siden Jenssen fikk flest stjerner, burde hans innlegg vært "beste innlegg"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Nåhå - sier dere det; ja, da ble det virkelig komplisert å forstå, dette... Vi får høre hva "øvrigheta" har å melde - det finnes nok en regel programmert inn for dette også, selv om vi ikke klarer å gjette hva den går ut på! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aner ikke hvem som fikk flest stjerner, men siden Ellen holder tellingen, stoler jeg på henne ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ojoj. Er det et belønningssystem HER INNE også?? Hittil har jeg trodd at dette stedet var bare fylt av pur kjærlighet - til bøker. Men, men - det er vel kanskje litt misunnelse ute og går her...KAN JEG FÅ EN STJERNE????

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ha, ha, selvsagt ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk! Herlig-med egne stjerner! Er forresten akkurat ferdig med Knausgårds nyeste I DAG. Og ja, jeg gleder meg til nummer seks. Bare for å ha nevnt noe som ikke har med denne tråden å gjøre i det hele tatt. Oppløftet i stjerneskinn!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland Salte