Jeg ble nysgjerrig da jeg leste denne tråden, trykket på knappen for "beste innlegg" - og så til min forbauselse at mitt lille innlegg om Vindens Skygge var "beste innlegg" for 17.juni, med bare to stjerner. Aner ikke hvordan reglene er, men ser at den siste måneden har "beste innlegg" iblant fått 2-5 stjerner. Synes det riktige er at den som får flest stjerner blir "beste innlegg" - tross alt er ikke det å få "beste innlegg" det viktigste med denne nettsiden, det viktigste (iallefall for meg) er å endelig få dele min lese- og bokglede med andre!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg oppdaget dette først nå. Moro. Ser at til og med jeg er god bidragsyter der. Folk får jo stjerner i hytt og kav som svar på mine lett upopulære innlegg,hehe. Har faktisk selv blitt mest popis en dag også;))

Kan ikke måle meg med dere superlitterære, men trøster meg med de stjernene jeg har fått.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan ikke regnes som superlitterær, men koser meg godt her inne likevel. Herlig å endelig få snakket mer med likesinnede!

Gratulerer med beste innlegg;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men det er unekteleg artig å få stjerner ;)

Eg har ein teori om at karmaen til bokelskeren kan spele inn på kva som vert dagens beste innlegg. Stjerner frå "høgt aktede" og populære bokelskere teller nok meir enn stjerner frå meir uglesette og usympatiske bokelskere.

Eg får gi deg ei stjerne å sjå kvar eg sjølv står.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ha ha! Ja, det er unekteleg herlig å få stjerner!

Etter å ha vore inne på profilen din, må eg seie at du nok har betrakteleg betre karma enn meg – eller kanskje du er meir akta og populær og eg uglesett og usympatisk ;) Difor takkar og bukkar eg for ei stjerne frå deg! Uansett – dette er min favorittnettstad og eg vil fortsette å skrive om det som finn meg inn til ei kvar tid - stjerne eller ikkje ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dine rosende ord smigrer meg =)

Eg oppfattar dei fleste som interesserer seg for litteratur, som ganske sympatiske, i alle fall er "bokelskerene" sympatisek. Sjølv om nokon kan vere litt snobbete fordi dei har lese dei tunge russerne + Proust, eller alle bøkene til Frid Ingulstad.

Enig, bokelskere er ein fantastisk nettstad, som verkeleg oppfordrar til lesing samstundes som ein får mange gode tips og moglegheit til å diskutere. Eg trur eg må ha lese like mykje dette halvåret som eg las til saman dei siste 4 åra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du må ikke oppfatte mitt spørsmål som en kritikk av at ditt innlegg ble "beste innlegg":-) Det var det at det ikke stemte med antall stjerner, og at jeg derfor lurte på kriteriene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På ingen måte! Visste ikke at "beste innlegg" fantes før en uke siden. Rett skal være rett ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest gjennom svaret mitt, ser jeg at det kan være utydelig. For å klargjøre: Siden Jenssen fikk flest stjerner, burde hans innlegg vært "beste innlegg"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nåhå - sier dere det; ja, da ble det virkelig komplisert å forstå, dette... Vi får høre hva "øvrigheta" har å melde - det finnes nok en regel programmert inn for dette også, selv om vi ikke klarer å gjette hva den går ut på! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aner ikke hvem som fikk flest stjerner, men siden Ellen holder tellingen, stoler jeg på henne ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ojoj. Er det et belønningssystem HER INNE også?? Hittil har jeg trodd at dette stedet var bare fylt av pur kjærlighet - til bøker. Men, men - det er vel kanskje litt misunnelse ute og går her...KAN JEG FÅ EN STJERNE????

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ha, ha, selvsagt ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk! Herlig-med egne stjerner! Er forresten akkurat ferdig med Knausgårds nyeste I DAG. Og ja, jeg gleder meg til nummer seks. Bare for å ha nevnt noe som ikke har med denne tråden å gjøre i det hele tatt. Oppløftet i stjerneskinn!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne Jenseningar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt Fagertveit