Forfatteren har et enkelt, men effektivt og nydelig språk. Han har skapt en sterk historie på få sider, en bok jeg har lyst å lese en gang til, helst umiddelbart. Jeg ble ferdig med å lese boken lenge før jeg var ferdig med historien.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

driver og rydder litt i bokhyllene mine for å få plass til de bøkene jeg vil ha fremme. I denne prosessen fant jeg denne lille boken,og heldigvis la jeg den ikke bare bort, men leste din anbefaling først. Så nå er den allerede lagt i "skal lese" hyllen. Gleder meg til å ta fatt på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, ja, denne er flott! Jeg tar den frem og leser den om igjen fra tid til annen. Den er en av mine favoritter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen