Nå er endelig helg og det er ikke bare en helg, men julehelgen. Jeg leser nå The Nutcracker & other Christmas tales så har siste delen igjen av boken nemlig A Christmas Carol med Dicknes jeg liker å lese den så ofte som mulig. Leser du noe julebok eller noe annet?

Har du ønsket deg bøker til jul? Jeg har kjøpt meg noe bøker til jul av penger jeg har fått, men jeg tror kanskje jeg får noe bøker til.

Ønsker alle en god helg og utrolig god jul :).

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Som jeg skrev i helgetråden forrige uke, har jeg lest om igjen Det tomme toget av Øivind Hånes, etter at jeg leste den i rykk og napp mens jeg lå rett ut i influensa i november. Og det er jeg glad jeg gjorde. Ble ferdig i går, og den selvbiografiske romanen er helt fantastisk! Gikk fra å gi den en femmer sist til en soleklar sekser nå :-)

Blir nok ikke så mye lesing de første dagene, men regner med å få lest litt i romjulen. På Kindlen har jeg Bye Bye Blondie av av Virginie Despentes (hun med Vernon Subutex) og My Friends av Emmanuel Bove, to svært forskjellige bøker, men begge veldig gode foreløpig.

Jeg leser også Dickens i julen og er nesten ferdig med lydboken Oliver Twist. Neste lydbok ut tror jeg blir den nye til Jennifer Egan, The Candy House.

Ønsker dere alle en god og fredelig jul!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kjekt med å bli ferdig med en bok og få en ny favorittbok. Kjekt med romsjulslesning, ønsker eg en god jul og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne uka er jeg fremdeles lesende på Per Pettersons "Mitt abruzzo", den er veldig bra, men det har vært så hektisk i disse juletider at jeg får lest meget mye mindre enn vanlig. Neste bok vet jeg allerede hva skal bli: Jeg forbanner tidens elv, også av Petterson. Jeg likte den første boka, Ut og stjæle hester, så godt at jeg vil utforske denne gode forfatteren litt mer.

Satser på et gavekort til jul, slik at jeg kan starte det nye året med enda mer lesing :)
God jul alle!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Veldig kjekt med en god bok. Kjekt med en neste bok og bra å få bli ordentlig kjent med forfatter, god jul :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, nå er det jul igjen :) Jeg leser i Juleroser 2022 denne helgen, og romjulen. I tillegg har jeg planer om å lese en liten historie av W. Sommerseth Maughan, Before the party. Ønsker alle bokelskere en fin jul!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjekt med juleroser, håper du får en god jul :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.