Denne helgen skal jeg forsette å lese slik er det også med deres barn av Nicolas Matheiu, har ikke kommet så mye lengre, har pakket julegaver, handle truffet med med familie og venner. Jeg har også lest min juletradisjon min i et speil i en gåte av Jostein Gaarder som er veldig fin hver gang.

Har dere noen juletradisjoner eller hva leser dere?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Må alltid ha litt Charles Dickens i desember, og i år hører jeg Oliver Twist som lydbok.

Denne helgen skal jeg lese Det tomme toget av Øivind Hånes om igjen. Den er blitt mottatt med ovasjoner av anmelderne. Leste den i rykk og napp på Kindlen da den kom ut i midten av november mens jeg lå rett ut i influensa. Øivind er en god venn, og nå har han sendt meg den innbundne utgaven av romanen, så jeg skal kose meg med den, uten forstyrrende hodepine og feberrier :-)

Kanskje blir det tid til en ny novelle i samlingen Liberation Day av George Saunders også. Han skriver strålende denne gangen også, synes jeg.

Ønsker alle en fin førjulshelg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Charles Dicknes er absolutt en av de beste å lese til jul. Spennende med gode tilbakemelding på bok. Håper du får en god førjulshelg og god lesning:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Julemusikk på radioen, morgenkaffe og lesehelg-tråd; kan man bedre ha det :)
Jeg leste ut en grafisk roman i går kveld som var veldig bra «Glassbyen» av Paul Karasik/Paul Auster: Første bind i NewYork-trilogien omformet til tegnete ruter… fikk virkelig lyst å lese trilogien på nytt!
Nå leser jeg en langnovelle av James Joyce som er oversatt til nynorsk av Jon Fosse. Også veldig bra!
En annen bok jeg er i gang med i et engelsk konsept som heter quick reads…forfattere skriver enklere korte bøker for folk som ikke er så lesekyndig eller som meg som vil lese mer engelsk for å trene meg litt :) Boka er «The baby is mine» av Oyinkan Braithwaite.
Nå regner nok snøen bort det er varmegrader og nedbør i vente men ønsker dere allikevel en herlig førjulshelg! D)))

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så koselig med julemusikk og morgenkaffe. Glassbyen hørtes interresant ut. Spennende med Joyce. Spennende med korte bøker. Håper du får en god førjulshelg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.