Hei. Vi er en boksirkel i Trondheim som møtes en gang pr måned og diskuterer bøker vi velger sammen, og mye annet. Vi har plass til flere. Har du lyst til å bli med, så send oss et melding.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Da har vi hatt februartreffet vårt med en fin diskusjon omkring Frode Gryttens novellesamling «Menn som ingen treng.» På møtet i mars skal vi snakke om boka «Gjenferdet av Alexander Wolf» av Gajto Gazdanov, ei bok som har fått god omtale her inne. Vi har fremdeles plass til flere deltakere - det er bare å ta kontakt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Boksirkelen vår har holdt på i mange fantastiske år. Den har åpnet opp for at vi har blitt kjent med mange spennende forfattere som vi ellers kanskje ikke ville ha lest. Vi har som oftest forskjellig syn og tolkninger av en bok, som gjør det ekstra interessant når vi møtes. Vårt neste treff er i starten av februar. Håper det er noen leseglade mennesker der ute som tar kontakt med oss ☺️.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge