Er det noen som vet om bok nummer tre i trilogien har kommet? Det kan se ut som den har kommet i Danmark, Skæbnens blå tråde? Jeg finner imidlertid ikke bok tre i noen nettbokhandel her i Norge?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Planen var at bok tre skulle komme i høst, men den er ikke ferdig. Han jobber med å redusere fra 1000 til 600 sider, er jeg blitt fortalt. I tillegg reiser han nå en del ifm lansering i andre land. Jeg bor i samme by som han og kjenner folk som kjenner han. Har fått vite dette på den måten. Har desverre ikke hørt mer enn dette, men vi får vel anta at utgivelse blir neste år!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det ser ut til at Skæbnens blå tråde er den danske versjonen av Hekneveven. Omtale fra Gyldendal.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er den definitivt. Mytting skriver jo ikke så fort, så vi må vente. Men selv tar jeg gjerne 1000 sider med avslutning!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så rart! Og den venter vi jo sånn på! Kanskje han angrer og vil rette på noe?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen