Da er vi godt i mørk måned, der en kopp kaffe eller te passer perfekt i god lesestol eller sofaen . Jeg leser for øyeblikket Trollkvinnen fra Firenze av Salman Rushdie som jeg liker veldig godt. Han leker med mange tanker angående religion og mennesket på mange måter og får meg til å reflektere over det skrevne og spørsmålene en kan stille seg selv.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja varm drikke og lesestoff i mørke høstdager er magisk. Jeg blir alltid overrasket over hvor godt jeg liker høsten!
Jeg begynte i går kveld på «Mørk safari, beretningen om Henry M.Stanley» av Tomm Kristiansen, jeg fikk lyst til å lese noe han har skrevet…han døde jo nå i november og har skrevet mange interessante dokumentarer.
I tillegg har jeg lånt meg Isaac Bashevis Singer:»Familien Moskat» mitt valg i bibliotekets november-tema historiske romaner. Mye spennende lesestoff på meg altså!
God helg supre lesere!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Veldig stor magi. Så trist å lese at han dessverre har død, men ja livets gang dessverre. Den har jeg også lest Familien Moskat som jeg likte nokså godt, håper du får en god lese, og håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Både kurs og stortingsbesøk den seinere tida betydde lite lesing. Like fullt har jeg lest gjennom boka Vi Puster Fortsatt av Yohan Shanmugaratnam. Han skriver om sine tanker om rasisme, egne opplevelser mv. Han skriver om George Floyd, 22. juli, tilfeldighetene som gjorde at han ikke var på den festen hvor bestekompisen ble brutalt banket opp av Nicolai Kvisler, som ikke lenge etterpå ble pågrepet for drapet på Benjamin Hermansen. Og annet. Dette er ei lita og tynn bok på 120 sider, og YS skriver komprimert slik at boka aldri får et hvilepunkt. Anbefales!

Noen få sider av Shuggie Bain og boka om Axel Jensen har det også blitt, men langt mindre enn tenkt. På bordet og i eplekassebokhylla fins det flere uleste bøker, samtidig som det er så mye godt lesestoff hos min lokale Norli. Sikle, sikle!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det hørtes ut som mye å gjøre ja. Spennede det du har lest. Kjekt med godt lesestoff, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHeidi HoltanHarald KKirsten LundHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H Helseth