Denne helgen skal jeg lese videre i Lincoln Highway av Amor Towles som jeg begynte på forrige helg. Jeg synes den er ganske bra så langt.

Hva leser du denne helgen?Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hei
Klarte til slutt å lese meg igjennom den siste boken til Lahlum- Søskenmysteriet. Kjenner jeg er ganske lei av K2.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er ofte slik at hvis man leser en serie i langtid så kan en gå lei, kvalitet har gjerne gått ned, det gjentar osv. Håper du har en fin uke :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I går var jeg innom bibben for å låne to bøker, ingen av dem ble funnet! Hender meg noen ganger, men to da! Så da ble det neste bok på lappen: Cormac McCarthy sin debut:»Frukthagen», har nemlig registrert at han har kommet ut med to bøker i år i en alder av 89 og da syntes jeg det var på tide og bli litt kjent med ham…( har «The road» i hylla, ulest) Er godt i gang og merker jo han er en stor forfatter så nå blir det flere av ham for meg.
Senere på dagen fikk jeg melding om at en av bøkene var funnet så i dag skal jeg benytte meg av meråpent, er jo spent som en unge D-)))) skal ikke mye til for å more meg!
Ha en deilig søndag med mye artige sysler og gode bøker.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er dumt nr man ikke finner de bøkene en vil lese eller har tenkt å lese. Spennende med bok av Mccarthy, det er veldig kjekt å dyp dukke i en forfatter sitt forfatterskap å bli ordentlig kjent med forfatteren. Håper du får en god søndag og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Eva