Denne helgen vil jeg starte på boken de besatte av Elif Batuman, som jeg har hørt mye forskjellig om så er litt spent på hva jeg synes om den.Meningene har vært både gode og litt middels. Så veldig spent om jeg liker den godt eller middels.

Hva leser du denne helgen?
Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 10 svar.

God morgen!
Jeg skal lese ut «Dr.Jekyll og Mr.Hyde» av Robert Louis Stevenson nå på morgenen… leste den for en mannsalder siden så det var et artig gjensyn og tema grøsser i bibliotekets oktoberutfordring krysses av. Begynner på V.S.Naipaul:»Et halvt liv» senere i dag. Slanking av leselisten pågår enda!
Ha en god lesehelg alle bokentusiaster!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hei!
Eg har gått i gang med ei bok Hvit krysantemum av M L Bracht.
Kjøpte boka ganske nyleg…ein dag regnet ausa ned og eg hadd lyst på noko som kunne flytte merksemda mi.
Og eg likar det vesle eg har lese til no, sjølv om det er fæle hendingar som vert fortalt om. Jenter som vart misbrukte under Koreakrigen…..

Skal også prøve å fullføre ei anna god bok: Zuleika åpner øynene.
Den har lagt ei stund halvlesen sidan vi her i heimen har hatt vel mykje influensa innom veggene.

God helg!

(Ooops…ser eg har sett svaret mitt litt langt ned- meinte å svare Readinggirl 20)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for utfyllende svar Hilda! Nå har jeg bestilt den på bibben.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei Hilda! Jeg håper readninggirl20 legger merke til svaret ditt!
Takk for tips om Hvit krysantemum… den virker som en tøff men interessant bok.
Ha en god søndag. 😃

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har fullført «Hvit krysantemum» no i ettermiddag- var greit å bruke ettermiddagen til det mellom stormkasta! Huff, for eit ver- er glad eg ikkje er ute på havet!

Boka er tøff, ja, og veit ikkje om eg vil kalle det eit litterært meisterverk - MEN innhaldet er viktig! Så vondt å lese om alt det desse kvinnene måtte gå gjennom! Og nesten det verste er at det er basert på verkelege hendingar!
Håper berre at dei ansvarlege har fått den straffa dei fortener! Kjenner at det var vel verdt å bruke nokre kroner på denne- den gjorde inntrykk, både på godt og vondt!
Ein god søndag vidare til deg og! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjekt å lese bøker igjen og godt med slanking av leselisten, håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg fortsatt i boka Leoparden, av Giuseppe Tomasi di Lampedusa. Det går trått framover, jeg er halvveis. Boka er ikke så verst, språket er helt ok osv., men den fenger ikke helt. Men, jeg skal nok komme meg igjennom den etterhvert! Jeg har plukket fram en krim til helgen også, Salt Lane, av William Shaw. Ønsker alle en riktig god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja noen bøker må en nesten tvinge seg gjennom selv om de er ok, men ikke så givene kanskje tilslutt. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ble ikke «kafka på stranden» av Murakami likevel, det ble heller det nye langdiktet fra Carl Frode Tiller: «Det framande landet». Jeg har lest gjennom hele, men skal lese det på nytt til helga, dikt må man ofte lese flere ganger tenker jeg. Teater og diktsamlinger treffer også mye bedre når de er skrevet på nynorsk, så det liker jeg at Tiller gjør. Boka anbefales til de som liker dikt og den typen litteratur.

God helg alle sammen!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Dikt er fin ting som en kan lese om igjen om igjen, tusen takk for anbefaling :) Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundAnn ChristinBjørn Sturød