Etter at jeg blir ferdig med Lincoln Highway av Amor Towles tenkte jeg å finne en serie fra Trøndelag. Er det noen her på bokelskere som har tips? Den eneste serien jeg har lest fra fylket er folket på Innhaug av Anne Karin Elstad, og Anne B. Ragde sin serie folket på Neshov.
Blir glad om noen har tips.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Høres ut som du liker historiske romaner. Jeg har hatt store glede av bøkene til Kristian Kristiansen; Jesper Nattmann, Jomfru Lide og Klokken på Kalvskinnet. Handlingene er i hovedsak lagt til Trondheim. De kan kanskje virke litt gammelmodige, men fine bøker etter min smak! Lenken er til en samleutgave, du kan også få dem hver for seg.

Lykke til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips. Det stemmer at jeg liker historiske romaner, så jeg kommer nok til å sjekke ut tipsene dine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  Jensen