I dag er nokså greit vær, og jeg har fått lest 2 bøker nå på leselisten, altså en i forrige uke og en denne uken. Dermed er på den tredje på leselisten og det har vært rundt 50 bøker på leselisten min. Målet mitt er å lese 10 av leselisten, så jeg er litt i gang da. Jeg leser nå glassrommet av Simon Mawer som jeg liker nokså greit så langt.

Hva leser du denne helgen?
Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Denne helgen har jeg begynt på en kosebok for meg som er svak for katter og dyr generelt. Det er om en bibliotekkatt i Spencer, Iowa med navn Dewey…fra de fant ham som kattunge i innleveringsluken en iskald vinterdag til hans død 18 år senere. Jeg «fant» den her inne på bokelskere og måtte jo bare bort å låne den på bibben med en gang!
Ellers har jeg Damon Galgut: «Løftet» liggende på vent, en roman fra sør-Afrika., den vant Bookerprisen 2021.
Ha en fin søndagskveld alle sammen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Åh Dewey historien har jeg lest for mange år siden, den er så koselig. Håper du liker den. Ha en god uke :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En helt herlig kattehistorie. Han må ha vært en helt super katt. Koser meg, ler og humrer for meg selv....gummistrikker blir heretter forbundet med ham!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har en bok om flagg jeg tenker lese ferdig, er henholdsvis om symbolikken og utviklingen av flagget gjennom historien. Vexiology er vell fagterminologien, er litt interresant, men da jeg er en ganske nybegynner rundt dette temaet blir det en sakte lesning.
Er forresten Pocket Guide to Flags av Sue Heady som er tittelen. Er ikke lange boken da og tenker jeg finner meg ett greit sted og ferdiglese den.
Har ikke norske bokstaver paa dette tastaturet, men en riktig god helg til deg og dere! :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Historie er alltid kjekt å lese og en lærer mye av det. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg tatt til ei bok igjen. Leser nå historien om Axel Jensen skrevet av sympatiske Torgrim Eggen. Hadde i fjor under Litteratursymposiet i Odda ansvaret for å følge ham og tre andre opp under oppholdet. Han skrev en kort og fin hilsen i boka jeg nå leser. 72 sider av gårde og historien er god!. Boka er på over 500 sider, så denne blir jeg ikke ferdig med det første.

En god helg og uke til dere alle :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt med en koselig hilsing og god bok, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tradisjonen tro, leste jeg ut en krim rett før helgen :)
Våroffer, av Anders De La Motte, er siste bok ut i det som kalles Årstidskvartetten. De tre første bøkene har vært nominert til Svenska Deckarakademins pris for beste svenske kriminalroman. Denne var like bra som de foregående. Alle har fått terningkast 6 hos meg, så her er det virkelig kvalitetskrim å sette tenna i!

Nå skal jeg prøve å komme meg videre i Noe tapt og noe vunnet, av Tara Westover. Det går sakte framover, men det er i grunnen en bok som det er greit å lese over en litt lengre periode. Det er mye å fordøye.

Jeg tipper at neste bok ut blir Kniven i ilden, av Ingeborg Arvola. Den er innkjøpt, medbragt på en lengre ferie på sydlige breddegrader. Boken har fått gode kritikker og omtaler, og omhandler finsk innvandring (kvener) til Finnmark. Deler av min familie kom samme veien, det gjør boka ekstra interessant!

Riktig god helg alle bokelskere.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Koselig med krim egentlig, eller ja i hvert fall litt spennende. Godt å få noe kvalitet lest. Ja kan forestille meg at det er mye å fordøye, har hørt det fra et par som leser den av Westover. Spennede med gode omtaler. Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KSynnøve H HoelStig-Ivar StellanderTonjeIngunn SKikkan HaugenLailaBenedikteMorten MüllerLilleviJan Arne NygaardSigrid NygaardHenrik  Holtvedt AndersenTorJarmo LarsenMalinn HjortlandBerit B LieHeidi LHeidi Nicoline ErtnæsMarie ØstvoldAnitaCathrine PedersenEinonieEvaIreneleserTore HalsaLisbeth Kingsrud KvistenIngeborg GHege H.Anne Berit GrønbechGunillaBeathe SolbergDanielAstrid PedersenChristofer GabrielsenKarin BergTorill RevheimNinaTor Arne Dahlkntschjrld