Helgen er i gang, triste nyheter fra Storbritannia, hvil i fred kjære Elisabeth. Det er også blitt høst ut, jeg har fått lese en hel del. Nå har jeg lånt meg to bøker som jeg har hatt lenge på ventelisten nemlig Foucaults Pendel Umberto Eco og Zenos bekjennelser av Italo Svevo. Lest en bok av Eco og et essay så det likte jeg veldig godt. Aldri lest noe av Svevo, men spent på å sjekke ut.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, det var trist å høre på nyhetene at hun er død...det må ha gått fort.
Det er kulturnatt helg her i byen med mye spennende som foregår. Jeg har vært på en forestilling/konsert om Geoges Sand og Frédéric Chopin. Veldig flott, nydelig pianospill.
Av lesing denne helgen har jeg begynt på en krimbok: « Når gjøken galer» av Robert Galbraith.
Den har handling fra London så jeg sitter med en gammel fillete LONDON AZ kartbok så jeg kan følge med på hvor de befinner seg! Og så har jeg en annen bok på lur om jeg innimellom blir sliten og lei av krimspråket, nemmelig Andrei Makine: «Et livs musikk».
God helg da dere!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ja det må ha godt ganske fort. Spennende med forestilling og piano. Når gjøken galer er god synes jeg, den var nokså så spennende. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har tatt turen til Italia i litteraturens verden om dagen, ser jeg. Umberto Eco har jeg stor sans for! Også Zenos bekjennelser. Spesiell, men veldig god roman, synes jeg. Leste den på norsk for noen år siden, og hørte den som italiensk lydbok - La coscienza di Zeno - i januar i år. Håper du liker den også.

Blir ikke så mye lesing for tiden, dessverre. Så jeg fortsetter med noen av bøkene jeg er i gang med, pluss at jeg har startet på Löpa varg av Kerstin Ekman. Lovende!

God helg, alle!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så kjekt , Løpe varg, er det nye romanen? Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er den nye romanen hennes. Virker veldig lovende!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana Wesserling