Hei
Da har jeg egentlig tatt med to dager fri altså i dag og fredag, dermed kommer helgetråden litt tidligere enn vanlig.

I dag har jeg vært mye ut og lest i solen. Blant annet en bok som heter Sisters som hadde overraskende slutt og Amor Towels spørsmål om dannelse, begge bøkene var veldig god. Spørsmålet blir bare deretter hva skal jeg lese nå. Jeg har jo to bøker igjen av egen samling og en lånt som jeg mangler å lese 100 sider på, så mest sannsynlig en av dem.

Hva leser dere denne helgen?

Ønsker alle en god helg med godt vær og god lesning.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Hei hei!

Siden godværet var fremme, så leste jeg en bok jeg lenge har fått anbefalt: 48 laws of power

Stort sett veldig interessant bok å lese. Mye hersketeknikker som jeg ikke hadde tenkt over at folk brukte i hverdagen 😅😂

Jeg likte spesielt regelen som sier at man burde si så lite som mulig. Mange tenker nok ikke over dette ......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Varmen har slått meg ut og fikk meg til å kaste meg over sommerens andre krim (Ondskapens kall av Robert Galbraith, dvs. J.K. Rowling) og sette Per Pettersons Mitt Abruzzo på vent til kjøligere dager.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja varmen kan sette en litt ut, liker du krimen så langt? Håper du har en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, - jeg liker den veldig godt, - tittelen til tross! Fortsatt god sommer til deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God sommer til deg også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God sommermorgen!
Denne helgen leser jeg «Jeg blir her» av Marco Balzano. Det er en internasjonal bestselger... jeg blir alltid skeptisk når bøker har denne betegnelsen på omslaget men denne fortjener å være det. - ‘Denne prisbelønte romanen utspiller seg i en liten landsby i Nord-Italia under første og andre verdenskrig... en lavmælt roman om krig og motstand ‘- er den omtalt som. Jeg liker denne veldig godt!
Ha en fin helg alle bokormer og lesehester :))
-Og jeg krysser fingre for at det går bra med Salman Rushdie etter knivstikkingen i går!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gøy med gode bestselger, kan kjenne igjen denne tanken du har. Håper du får en god helg og ja for en tragisk hendelse, håper det går bra med han. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg nyter de siste feriedagene, med bading og sol. Egentlig litt godt å komme tilbake til hverdagen,selv om ferie er deilig.
Akkurat nå har jeg godt tom for lesestoff,så må nok en tur innom Ark eller Norli en dag.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hørtes veldig fint ut med bading og sol. Kjekt med en tur på bokhandel, håper du finner deg noe kjekt, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har vore svært passiv med lesing i det siste- har hatt trivelege sommergjester og litt slit med helse…MEN, no har eg leita fram igjen Årene av Annie Ernaux. Likte godt det eg las for ein god del dagar sidan!

Har elles tenkt å sjå om ei av krimbøkene eg har i hylla kan gi meg ei god lesestund!
Ynskjer deg og alle andre lesarane i god helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hyggelig med gjester, håper helsen er bedre :). Kjekt med en god bok. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk til slutt lest ut Thorvald Stoltenbergs egen bok Det Handler Om Mennesker. Mye god norgeshistorie i denne - og lite selvskryt! Han beretter om stillingene sine både innenlands og utenlands, hva som var positivt og hva som gikk mindre bra. Å bl.a forhandle med så mange forskjellige typer statsledere og deres undersåtter, må ha vært en kraftanstrengelse - og strategiske evner må også være til stede.

Brukte fire kvelder på å lese Anna Hope si bok Forventning. En fin måte å skrive om tre venninner sitt nære forhold på. Først sammen i en liten leilighet, før ting har skjedd 10 år seinere. Nå er jeg i gang med Lier Horst & Enger sin Slagside. Lovende start!

Nyt dagene og bøkene :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ja å være statsleder må være mange baller i luften som de sier og mye å håndtere. Statslederen har hele tiden offentlige øyner på seg konstant. Gøy med litt blanding av fakta og skjønnlitteratur. Håper du får god lesning med Lier Horst og ha en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.Prunella