Siste helg i juli, vi går mot siste sommer måned snart. Det har sikkert vært mange på ferie, kanskje noen fortsatt skal? Jeg holder fortsatt på Haruki Murakami 1Q84, men har kommet på bok 2 da. Det er veldig interresant konsept må jeg si.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Eg sit her i aller siste dagen av juli, og lurer på kvar sommaren vart av? Håper å få nokre fine soldagar i veken som kjem..
På lesefronten har det gått noko treigt- det har vore mykje bursdager og venetreff , så boka har lagt i ro nokre dagar. Men, eg gler meg til å halde fram i Årene av Annie Ernaux. Har spart på den ei stund, og kjenner at dette er litteratur som kan gi meg som lesar mykje- både språkleg og innholdsmessig.
Vil ynskje både deg og alle andre som likar ei god bok ein god søndag! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja særlig sommer har det ikke vært føler jeg. Spennede det du leste, håper du hadde en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her har vi hatt noen nydelige sommerdager på tampen av juli, deilig!

Jeg leser siste del av boka Natriumklorid, av Jussi Adler-Olsen. Nok en spennende bok om avdeling Q. Den ligger forresten på toppen av boklista her på Bokelskere.no akkurat nå.

1Q84 er en av mine favoritter, kos deg videre med den.

Ønsker alle en riktig fin helg og uke :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så fint å ha noen ekstra dager i juli. Kult spennende, er den god? Så gøy at 1Q84 er en av dine favoritter. Ha en god helg og uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den er veldig spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uka her, og forrige, fikk jeg mer tid til å lese enn jeg trodde. Først leste jeg ferdig Vest for solen, syd for grensen, av Murakami. En bok som var ok, nådde ikke helt opp til mine forventninger. Så leste jeg Et liv forbi av Helga Flatland, en veldig god bok. Anbefales til de som liker at det skjer ting mellom linjene.

Jeg leste også Jente 1983 av Linn Ullmann, den tok meg en del lengre tid å lese enn de andre. Jeg likte den heller ikke, vet ikke helt hvorfor, formen var litt utfordrende, og selve fortellingen og språket føltes rotete og ikke gjennomarbeidet. Det er nok sannsynligvis hos meg problemet ligger, boka har fått mange gode anmeldelser, men det er ikke min kopp med te.

Og nå har jeg begynt på Halvbroren av Lars Saabye Christensen, har lest ca 150 sider, og den virker veldig lovende, tror den blir bra.

God helg alle sammen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jente 1983 likte jeg veldig godt. Jeg hørte den på lydbok, og syntes den ble lest veldig bra. Den gjorde seg godt som lydbok; jeg følte jeg var en del av en samtale mens jeg lyttet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et liv forbi en god bok, helt enig. Jeg likte veldig godt jente 1983, men tror ikke den er for alle da. Kjekt med Christensen. Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

John LarsenKine Yun Hoch-NielsengretemorDolly DuckTanteMamieLogikaAnne-Stine Ruud HusevågMerethe SolstadBeathe SolbergSolveigTone Maria JonassenAnn EkerhovdReadninggirl20Sigrid Blytt TøsdalReidun Anette AugustinKarin BergsiljehusmorPer Åge SerigstadRufsetufsaSiljeIngvild SPer HellemIngebjørgMonaBLSynnøve H HoelFrode Øglænd  MalminHelena EHilde Merete GjessingElin FjellheimrubbelNina J.B.moiraAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGroHege H.andreas h. o.Turid KjendlieReidun SvensliBerit RAnita