Helgen kom igjen, på onsdag denne uken ble jeg dessverre syk. Jeg har heldigvis fått lese noe, og jeg leser i dag Himmelgraven av Xinran som er siste bokstav igjen i lese bokstav utfordringen min som er a-z. Det har vært fine sommerdager med mye varme, men nå ser ut som det hvert øyeblikk blir regn.

Hva leser dere denne helgen?

Ønsker alle en god helg på ferie, ikke ferie og god lesetid :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jøss, så dødt det har blitt her etterhvert... lite aktivitet, det var jo mange her før, ofte! Jeg kom plutselig på å se etter tråder, om det er noen aktivitet her. Det har jeg visst ikke gjort på lenge.

Himmelgraven, den leste jeg for noen år siden, den var helt fantastisk! Hvor har jeg den? Fikk lyst til å lese den om igjen nå. Har den på engelsk, Sky Burial.

Jeg har for første gang siden 2017 kommet forbi bok 1 i en serie, jeg skal akkurat til å begynne på bok 9 bare jeg får familien vel bespist på taco, etter at jeg leste ut bok 8 før i dag.
Serien jeg har gått løs på er den legendariske fantasy-serien The Wheel of Time, ikke pga HBO-serien, som jeg vurderer som en haug med søppel, men etter inspirasjon fra ei privat fantasy-fan – gruppe på Discord. Det eneste jeg er skuffa over foreløpig er info om at forfatteren ser ut til å ha vært en skikkelig drittstøvel. Bra skrevet serie, finurlig verden og rike karakterer. Winter's Heart står for tur.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja gjerne mer som skriver om høsten eller vinter, mange er vel på sommerferie eller ja. Hm spennende, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sommeren slo til med sol og varme, men nå skal vi visstnok få flytende føde fra oven. Selv om en ikke har ferie ennå får en tid til å lese både før og etter jobb. Leste Monica Isakstuen sin Mine Venner for andre gang. Den har en spesiell tone boka gjennom. Så kom ei ny bok inn på favorittlista mi, nemlig Karin Smirnoff sin Jeg Dro Ned Til Bror. Hvordan hun håndterer språk og historie på er enestående - og vit at dette er debuten i forfatterskapet... Nå leser jeg Torvald Stoltenberg sin selvbiografi fra 2001. Mange interessante poenger allerede tidlig i boka.

Ønsker alle og enhver god ferie og sommer. Må leselysten ta dere ;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så kjekt at du får tid å lese før og etter jobb. Enig at boken har en spesiell tone mine venner. Veldig kjekt med debutantbøker også. Håper du har en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser «1984» av George Orwell. Leser den sammen med dystopisk lesesirkel her inne, leseperiode juni. Tia går så innmari fort og det er mye å drive med ute når det ikke regner, så jeg henger litt etter. Kommet ca halvveis og begynner engasjere meg i den. Tok litt tid, særlig første 50 s syns jeg var trå. Leser den på engelsk.
God bedring!

God lesehælj til alle!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

1984 er spennende saker, har selv lest den for en lesesirkel og angre ikke på opplevelsen det er var veldig god.Jeg hørte den på engelsk lydbok, spennende, gripende og skremmende aktuell. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenTone Sundland