Denne fredag har min langvarig partner har vi giftet oss på fredag kl. 12. Denne helgen vet jeg ikke hvor mye jeg har fått lest, siden vi har også fest i morgen.

Hva leser dere denne helgen?

Håper dere får en god helg :)

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Viser 22 svar.

Gratulerer

To må man være om
livet skal lykkes,
to når vårt kjærlighets
tempel skal bygges.
To når det stormer
og to i det stille,
to for å kunne
og to for å ville.

To må man være for
livet å fatte,
to for dets lys og
dets gleder å skatte,
to for å nyte
og to for å gavne,
to for å elske
og to for å favne.

To må man være
når verden vil true,
to for i stillhet,
mot himlen å skue,
to for å leve i
ungdom og sommer
to for å dø når
dødstimen kommer.

Ukjent (et meget gammelt dikt)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For et flott dikt, tusen takk :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gratulerer så aller hjerteligst med bryllupet :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer så mye med feiring og ekteskap 🌺. Jeg har også vært på fest denne helga, og ellers drevet med luking og annet hagearbeid. Så har det blitt et krafttak med lesing for å bli ferdig med ufullførte bøker, og jeg har skummet meg gjennom to svake krimbøker, "Jomfruene" av Alex Michaelides og "Jeg svikter deg aldri" av Peter May. "Heroin Chic" av Maria Kjos Fonn var mye bedre. Nå har jeg "Russland 1917" av Per Egil Hegge igjen, det er også den jeg liker best. Hegge har en kommenterende og skjev tone som gjør for eks Lenin til et menneske fanget av omstendigheter og beslutningsvegring. Lydbøker er jeg også underveis med, "A Morning for Flamingos" av James Lee Burke. Den som ønsker å forstå en fyr som rømmer fra forvaring og forlater skjulestedet sitt for å kjøpe en fleecegenser, må lese en bok av James Lee Burke. Han skriver ikke for plottet sin skyld. Sånn sett har både Hegge, Kjos Fonn og Lee Burke dette til felles. Det er ikke så mange helter i disse bøkene.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Tusen takk for det. Hyggelig med fest og hadearbeid også. Håper du får lest det du ønsker og ønsker deg en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ønsker dere hjertelig til lykke med giftermålet med et dikt av Åse-Marie Nesse:

Legg di hand i mi hand
Så er vi sterke saman
Så er vi svake saman
Så er vi saman.

Jeg leser den nydelige De blanke ordene, Sitater fra Sigrid Undsets verden, redaktører Tordis Ørjasæter og Kristin Brandtsegg Johansen, anbefalt av en bokelsker.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Tusen takk, så flott dikt du deler. Håper du koser deg med bok, og ha en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gratulerer så mye med den store dagen.
Denne helgen har jeg begynt å lese C.JTudor, Brennende jenter. ellers blir det rydding i kjeller,har dessverre alt for mye.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Tusen takk, er den spennende boken? Uff ja det å rydde kan ta tid. Håper du har en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

ja boken er veldig spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Søsterklokkene av Lars Mytting er min helgelektyre. Hører den som lydbok. De to neste bøkene i serien skal definitivt leses/høres.
Gratulerer med den store dagen.💞❤️💞

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Søsterklokkene er fin bok. håper du koser deg masse med den, og tusen takk, ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg nyter hvert minutt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gratulerer så mye, Readinggirl20!

Denne helgen skal jeg lese Kairos, den nye romanen til Jenny Erpenbeck. Har likt de tre bøkene jeg har lest av henne tidligere, så gleder meg til denne.

På øret har jeg Animal Farm & 1984 av George Orwell. Ferdig med Animal Farm og godt i gang med 1984, som er månedens bok i den dystoptiske lesesirkelen.

Så får jeg så om det blir tid til en novelle i antologien, The Best Short Stories 2021: The O. Henry Prize Winners, og på italiensk fortsetter jeg med Il nome della Rosa, / Rosens navn av Umberto Eco.

Ønsker alle en fin junihelg, og deg en alle tiders fest!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Tusen takk. Spennende med ny roman. Animal farm er god synes jeg. Jeg håper du koser deg med korte og større historie. Ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så hyggelig! Gratulerer, og masse lykke til med festen i morgen :-)

Jeg leser Geisha, av Arthur Golden denne uka. En 1001 bok. Så langt veldig interessant. Vi har også stort selskap i morgen, så det blir nok ikke så mye lesing denne helgen her heller.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Tusen takk. Kjekt med selskap, håper dere også koser dere og har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gratulerer med den store dagen!
Juni er i gang og det betyr klassisk litteratur i bibliotekets leseutfordring. Mitt valg er Georges Perec:» Livet Bruksanvisning» har hatt denne på ønskelisten min aldri så lenge og nå fikk jeg begynt på den i går kveld. 680 sider, så da har jeg flerfoldige dager i hans bygård i Paris foran meg!
I morgen og halve søndag har koret mitt besøk av vennskapskoret vårt fra Sverige så da blir det full fres med mye sang og glede, ikke mye tid til lesing akkurat!
Ha en super helg i denne fine lyse tiden :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Tusen takk for det :). Så spennende med klassisk litteratur, håper du får en ordentlig ny favoritt go god leseopplevelse. Håper du koser deg i Sverige og nyt helgen :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gratulerer som nygift, lenge lenge kjærligheten!

Jeg leser litt av hvert for tida. Som hovedbok er jeg i gang med Kveldens ubehag. Jeg liker boka, tror jeg. Samtidig leser jeg tegneserien Sabotør og blar i bøker som omhandler turer i bil, på sykkel og som vandrende. De to siste er et par danske bøker som jeg begge lurer på om kan gi fine sykkelturer. Bilturboka er også planlagt for sykkeltur, den omhandler Sognefjellsveien og skal etter planen inngå i Nordkapp-Lindesnes om få år.

Ønsker alle en fin helg, og de nygifte en fin feiring.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Tusen takk. Spennende det du leser, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria